Pan Šimunek ze Zásmuk AR 156 2.0 ts r.v. 1999 spz 4S0 46 31 je problémovej zákazník dejte si pozor!!
0.04, 5. 10. 2009, odpovědětJsem problémovej zákazník díky tomu, že chci mít auto v pořádku když jsem dal za opravu 45000,- auto bylo mimo provoz 3 měsíce, díly jsem si scháněl sám. Když neodpovídá cena kvalitě služeb, tak je snad jasné, že jsem nespokojen! Již se objevují nové problémy, které se před servisem nevyskytovali= potom jsem tedy problémový a nespokojený zákazník!
11.28, 6. 10. 2009, odpovědětRád bych věěděl, pokud to není tajemství, co to bylo za opravu, která stála 45 tis.!!!???
15.59, 6. 10. 2009, odpověděthttp://www.alfa156.cz/diskuse/technika/99607
16.11, 6. 10. 2009, odpovědětPane Oldo, nejste čistě náhodou pan Kroupa a nesnažíte se tu zcela trapným způsobem očistit váš předražený a nekvalitní autoservis, který pan Šimunek komentuje v jiné diskuzi? Upřímně řečeno je to ubohé a pokud jste kvalitní servis nemusíte se hájit vaši zákazníci to přeci ví. Ale já ted vím, že i když to mé auto nepotřebuje, tak si ve vašem servisu nenechám vyměnit ani olej. S pozdravem Michal Anton
11.35, 6. 10. 2009, odpovědětdavam ti za pravdu
12.49, 6. 10. 2009, odpovědětAsi kdyz se jmenuje Oldrich Kroupa tak to muze byt i olda ne :))))))))))))))
13.59, 6. 10. 2009, odpovědětTak panove vše jsem dukladne přečetl asi jako málo kdo z vás a udelal záver- pan šimunek si nechal udelat kompletní go motoru,"klepal",cetne olejoveho čerpadla!!,vyvaření podbehu a opravy vyfuku. Což jsem zpočítal s novym matrošem, tak dal za opravu zhruba 31 700 kč i s použitou klikou a ojnicí. pan simunek ríká 45 000 kč Co je panu kroupovi do toho že si kupoval prevodovku a zablokovanou jednotku s imobiliserem. Jo a že si musi schanet použity veci sam když je servis nema na sklade to je snad jasne ne? nekterej servis to vubec nenabízí. Mel si objednat novou prevodovku to by asi vychlad."servis nekde koupí prevodovku nandá jí,bude špatná a prace je zdarma a starosti s vracením to by byl blbej a brzo zkrachoval necha to sehnat zakazníka kterej zato ručí i když je to použity" Koukal jsem na stare odkazy a pan šimunek si tam alfu pochvaloval jak pěkně jezdí po go motoru a ptal se na houpající otáčky proč už to v te době nerešíl se servisem, kdyz mu to udajně nedelalo.a zaver No proste se zase vysral imobiliser Kterej si pan simunek kupoval sam a pan kroupa v Nedeli a v pondelí o statním svátku pro auto nedojel což chapu nekde neberou ani telefony a on to nedotahl díky narazníku bez díry na hák tak se tady začal po panu kroupovi vozit. no nejsem mechano ale pro pana simunka bych nechtel delat. mel by jet do imofy tam by ho naučili take jsem mel zkušenos tam je repas motoru za jine peníze. tak zdar alfaci
23.09, 6. 10. 2009, odpovědětMichal Anton - no jo jsem syn a zaměstnanec olda. Máš pravdu nebylo to na místě. Psal jsem vyjádření na přání zaměstnavatele a když jsem to četl tak jsem se neudržel a vytvořil tuto recenzi. Omlouvám se jednal za mě vztek a pocit nespravedlnosti (asi mládí to přejde) a taky pravdy protože když prišel k nám tak pomlouval ostatní servisy kde to měl a ted i nás tak jsem chtel jen varovat. Omlouvam se jestli jsem vas pohoršil.Tak nechám svoje COURE SPORTIVO vklidu a už jsem chodit nebudu. Jo a s těma lidma máš pravdu ty vědí a tak to je. A také je jasné ze se ve velkém stádě vždycky černá ovce najde. Olej koukej měnit pravidelně na tom neušetříš i když si mysliš že to tvoje auto nepotřebuje. Zítra nasazuju další T.S. po go odchazejí jak na běžícím pásu tak pozor. čau
1.17, 7. 10. 2009, odpovědět