Ciao lidi,nevíte někdo kde se pod řidičovo sedačkou nachází spojka kontaktů kabelú od bočních airbegů..Svítí mi tam na palubovce červená kontrolka airbagu a dostal sem radu,že mám vyčistit kontakty v tý spojce,že to prý pomůže..Díky
20.09, 7. 10. 2009, odpovědětja mam podobny problem ... a podla diagnostiky je to v prednom lavom stlpiku/u vodicova strana/ ... netusim ako to dat do poriadku ..
20.28, 7. 10. 2009, odpovědětjá to měl taky tak že mi to dělaly kontakty a nejspolehlivější řešení je prej, kontakty dát pryč a napájet to ntvrdo, a pak odmazat chybu na diagnostice. stálo mě to asi 1500kč a od tý doby v poho a mám jistotu že airbagy fungují
22.16, 7. 10. 2009, odpovědětOk,dám je pryč,ale potřeboval bych věd'et kde se ty kontakty nacházejí,nevím kde je hledat.Prý sou pod sedačkou a já tam nic nenašel..Díky
22.34, 7. 10. 2009, odpovědětjo jsou pod sedačkou, jdou ti tam 3 dráty, myslím že jsou v žluté bužírce, jen nedoporučuju pevný spoj pro snadnější rozebíratelnost tam dej autokonektory. Já to tak udělal a bez problémů
6.58, 8. 10. 2009, odpovědětčus ted jsem řešil to same svitila kontrolka zajel jsem do auto kerner hulin oprava cca 15min.v kufru po obou stranach za čalounenim jsou žlute draty a konektory rozpojit prihnout kontakty vymazat chybu na diagnostice a vše je ok pry je to časta zavada u alf
19.23, 8. 10. 2009, odpovědětcuz, kolik prosimte chteli za to vymazani? sam jsem pred nejakou dobou omylem rozpojil kontakty pod sedackou se zaplym zapalovanim a od te doby mi sviti kontrolka a zacina mne stvat. jsem z holu, takze bych tam vlitl cestou, pokud to nebude zadny ranec penez (t uz bych si rovnou koupil kabel - soft by na to byl gratis, free a funkcni :-)). diky...
2.26, 16. 10. 2009, odpovědět