čau kluci potřebuji radu mám 156 2,4JTD chci vyměnit silenbloky v předních horních ramenech co vše musí dolů? Díky
18.43, 14. 3. 2007, odpovědětRameno musí bohužel ven včetně tlumiče s pružinou, teprve potom je můžeš demontovat, abys mohl vyměnit ty silentbloky.
20.21, 14. 3. 2007, odpovědětzitra je jdu menit, teda ja ale ne, to bych asi nedal, predni naprava je prej u 156ky hodne slozita a musi se to cely rozdelat, servisak rikal prej prace na pul dne
20.33, 14. 3. 2007, odpovědětno mě servisák měnil jedno horní rameno a vztekal se u toho asi 3 hodiny.. ale tím, že to bylo zatuhlý a nemoh to dostat od sebe. Přiště prej to zvládne za polovic, tak uvidíme :)
21.09, 14. 3. 2007, odpovědětv jakym pripade mam menit cely rameno a v jakym staci jen silentblok?
11.25, 15. 3. 2007, odpovědětto jivi ...cely rameno se meni pokud mas v riti cep ten je tady soucasti ramene a nejde vymenit samostatne jako ty silentbloky. prave me komplet ramena dela chlapik u pardubek tak sem zvedavej za kolik bude prace.
10.50, 16. 3. 2007, odpovědětAhoj. Tak mám ty silenbloky vyměněný nebylo to tak složité povolil jsem tlumič na vrchu vyklepl čep toho horního ramene pak úplně dole i s tím uašečem tlumiče vyklepl čep stabylizační tyčky celý jsem to pootočil povolil jsem šroub u těch silenbloků vyklepl a rameno spadlo. No a pak na stole vyměnil ty silenbloky. Šlo to pak už jek po másle. Jedna strana dvě hoďky druhá hoďku.
20.27, 16. 3. 2007, odpovědět