Zdravím vás všechny. Prosím o radu. Než pojedu do servisu, tak bych chtěl vědt váš názor na tuto opravu. Před nějakým časem se mi teda podle mě začínalo ozývat servo. Když ráno odjíždím od baráku a jen trošku otočím volantem, tak se ozývá děsný kravál a jde slyšet jako by něco u volantu protékalo trubkama. Až se motor zahřeje, tak se zvuk utiší, ale stále jde slyšet, hlavně když zatáčím do zatáček pod zařazeným rychlostním stupněm. Myslíte si že to je tím co si myslím nebo to může být něco jiného? Předem díky za odpověď.MartinG
11.42, 13. 10. 2009, odpovědětZdar.Takhle to taky u mě začalo, vydrželo mi to tak 4 měsíce a pak se to zhoršovalo(nešlo skoro točit volantem na místě) až jsem musel koupit nové servo.Je možné, že u tebe bude jiný problém.Každopádně výměna serva je ''piplačka''.
11.48, 13. 10. 2009, odpovědětNa kolik zhruba přijde servo? Nebudu to dělat sám, říkal jsem si že bych to dal do Motortecu, minule jsem byl s nima spokojen.
11.50, 13. 10. 2009, odpovědětZaleží, originál je nejdražší(mylím že cena se pohybuje od 6500Kč nahoru).Pak je tady možnost, že pošleš servo do servisu a oni ti za něj pošlou repasované(cena od 3500Kč).Poslední možnost je nejlevnější a to je, koupit starší servo z bouračky(takhle jsem to řešil já a to servo mě vyšlo na 1500Kč).Servo už mám vyměněno 3 měsíce a bez problému.
11.56, 13. 10. 2009, odpovědětnikdo víc? :(
14.28, 13. 10. 2009, odpovědět....................
16.11, 14. 10. 2009, odpovědět