Nazdarek,neviete mi niekto poradit kontakt na Dan,co mu nefunguje selespeed,pred cca 2 tyzdnami tu o tom pisal.Zaujmalo by ma,ci to uz ma spravene a co tomu bolo.Moc dakujem
17.09, 13. 10. 2009, odpovědětDan: Dan-selespeed :)) Zdar všichni,jsem opět tu s novými poznatky mého problému jenž je popisován v diskuzi Dan-selepseed. Vyměnil jsem baterku a pohoda. 80km jsem najel jako fík a pak to udělalo zase zdech. Rozsvítila se kontrolka chyby motoru a bliká kontrolka selespeedu. Ale můj nový poznatek tkví v tom, že stačí pár hodin počkat (2-4) a pak to v pohodě nastartuji, kontrolky, které předtím svítili a blikali, teď nesvítí a neblikají a já jedu. Teď je otázka jak dlouho. Takže kdyby k tomu měl někdo něco tak uvítám poznatky...jinak pojedu na diagnostiku až budu mít chvilku. Zatím zdar 19.52, 5. 10. 2009,
17.24, 13. 10. 2009, odpovědětJa mam ten isty problem,stalo sa mi to uz pred 2 mesiacmi,vymenil som baterku a posparal sa v kabloch:-) Auto najednou islo, celu dobu fungovalo az tento vikend mi to za jazdy chciplo a viac som to nenatocil,stale mi blika kontrolka selespeedu a svieti vstrekovanie.Aj by som na tu diagnostiku isiel,ale najblizsie je az cca 40 km.Tak az zistis co tomu je,daj prosim vediet.Zatim dikes
17.41, 13. 10. 2009, odpovědětzdar tak sms od tebe jsem si precetl a muj problem stále přetrvává,nemám teď čas řešit tuto záležitost. Jediná moje vyzkoumaná zkušenost je, že když se odpojí baterie na cca 45min,tak to pak jede bez problemů akorát nevím jak dlouho,ujel jsem takhle 50km v pohode. Když jsem tu baterku neodpojil tak jsem najel 5km a auto přestalo jet. Zkouším přijít na nějaké vysvětlení ale zatím nic. Až budeš mít ty něco nového tak dej vědět prosím,zatím zdar
18.52, 13. 10. 2009, odpovědětDikes ze si sa ozval,ja to musim odtiahnut do servisu,ale az buduci piatok,potom ti dam vediet.Mne to tak fungovalo ako ty hovoris len dva mesiace, teraz to uz nepomaha.Ja ked som bol na diagnostike,ale nie na origos tak im to vypisalo ze vada imobiliozeru,ale nesvieti mi code,ale blika mi kontrolka selespeedu,je to dost zlozite a smola pre nas je,ze taky problem tu este nikto nemal:-( Tak zatim
19.07, 13. 10. 2009, odpovědět