Ahoj, koupím podlahu pod řidičem (od pedálů k sedačce). Jen ve velmi zachovalém stavu. Díky za nabídky. Honza
17.21, 13. 10. 2009, odpovědětahoj, taky ji máš rezavou??jak ju budeš vařit??prohlížel jsi prahy jak jsou na tom zevnitř??mně to čeká taky,ale až dozadu. jaký máš přední podběh u řidiče je taky rezavý??
18.13, 13. 10. 2009, odpovědětahoj, mám mám. Prahy se zdají být v pohodě, ale endoskop nemám:-) Koukal jsem i na ostatní, ale ty jsou v pohodě,a le pod řidičem jsem ji promačk prstem, takže total. Já to sám dělat nebudu, nemám kde, kdy a jak:-) Ale byl jsem za p. Pavelkou v Praze a jeho známý podlahy vaří a prý ho to baví, tak bych to zkusil přes ně.
11.19, 15. 10. 2009, odpovědětHele, nemáš tucha kudy se tam ta voda mohla dostat? Já když sundal levý podběh, tak tam byla gumová záslepka a kolem ní uhnily, tak jsem ji hodil do pryč, vysál rez a zbytky plechu a vytřel tlumexem. Je mi to záhadou, protože ostatní podlahy se zdají být netknutý a i ta podlaha se nezdá být navařovaná nebo nějak rovnaná. A spíš než ze spodu to rezatělo z kabiny, pod koberčkem jsem měl jako bláto nebo co. A co se týče rzi, tak mě to právě hodně překvapilo, protže jinak je v cajku, jen na podvozku samo od soli něco je (uchycení nádrže atd.). Chtěl bych to pořešit před solením a nechat udělat nástřik podvozku a dutin.
11.36, 15. 10. 2009, odpovědětTak si pro ní přijed. napiš na meil.
19.10, 13. 10. 2009, odpovědětodkud jsi a za kolik ji necháš??
19.18, 13. 10. 2009, odpovědětčáu prodám ji napište mi na meil a dejte nabidku kolik mi za ni date ju čau a mám další spoustu věcí
23.46, 14. 10. 2009, odpovědětodpověděl jsem ti na mail...
11.31, 15. 10. 2009, odpovědět