v sobotu som siel do prace a som dostal defek. tak som ho siel robit a co sa nestalo tak opity ujo do mna v plnej rychlosti zo zadu naprasil! a alfa je na srot. je mi s toho do placu!
13.14, 15. 10. 2009, odpovědětja vim jaky to je, to co popisujes se me stalo take...měl jsem alfu 156 koupenou pred rokem za 120tis. Zezadu to do me narval polák, alfa tatolka a vis kolik me vyplatila pojistovna z jeho povinnyho rucení??? 62tis. KURVY!!!! zasraný kurvy Česká pojištovna!!!!
13.35, 15. 10. 2009, odpovědětu mna bol dnes poitovak to nafotit tak som strasne zvedavy ale moc si od toho neslubujem... ĺebo ako hovoril stoji to za picu. je to v pici s takymi kktmi. mali by ich zavret
13.41, 15. 10. 2009, odpovědětjo, na tom seš vždycky bitej jako pes. Budes nasranej dlouho to ti povidam, me se to stalo začátkem léta a oplítačky kolem toho mam jeste ted. Alfu uz jsem poridil jinou ale ta moje první...to byl jedinečnej kosek :-(((
13.59, 15. 10. 2009, odpovědětaj ta moja bola krasna.. a motor a tak. ale co uz.. a tu tvoju si uz predal? a v celku? alebo ako?
14.00, 15. 10. 2009, odpovědětMě před měsícem nedali přednost Pražský služby (značení silnic) bylo to na předek, naštěstí máme dobrej servis, sice to trvalo měsíc, ale stálo mě to 49 000Kč (42 000Kč jsem dostal od pojišťovny) Mám celej novej předek + jedny dveře... Je to na hovno ty amortizace no... Do člověka to napálej blbečci a ještě za to zaplatí... Mě to naštěstí dopadlo dobře, tak držim palce ať to máš podobný...
14.44, 15. 10. 2009, odpovědětKlucí, já nevím, ale vždya když někdo z okolí měl nehodu a čekal na prachy od pojišťovny, tak na tom vždy vydělal. V takovém případě si nechte vyplatit prachy předem s tím, že si to opravíte svépomocí. Mě když jednou ženská nedala přednost, já to do ní fláknul, tak pojišťovna mi spočítala škodu na autě na 110 000 Kč, amortizace a podobný mrdkoviny a dostal jsem 68 000 Kč. Předek jsem udělal facelift, vylepšil píčoviny kolem, udělal rozvody a desky a stálo mě to celkově 45 000 Kč. Zbytek mi spadl do kapsy. a to jsem si udělal hafo věcí které vůbec neměli nic společného s nehodou
17.27, 15. 10. 2009, odpovědětTak to mužeš mluvit o štěstí, ja dostal 62 tis. na ruku, zbal si vrak a táhni. Je to nabořený jak ze předu tak zezadu, zezdau fest...nevytahnu ani rezervu. Je to 1,9jtd 2000 stříbrný sedan v novém laku se spousty doplnky. Ted na to jeste nemam cas ale za nejakej ten týden to tady zacnu rozprodávat na díly. Ja do toho auta hodne narval než se mi to stalo :-(
6.49, 16. 10. 2009, odpovědět