Hledám ve Zlíně dobrého mechanika, který by mi spravil moji 156tku. Mám problémy se studeným startem, takže asi by to chtělo výměnu váhy vzduchu a lambda sondy atp. Nevíte někdo prosím o někom. Díky za odpovědi.
14.10, 19. 10. 2009, odpovědětCiao,a co přesně ti to při studeném startu dělá?
14.16, 19. 10. 2009, odpovědětnechce to jet. Když přidám plyn, tak se to jakoby dusí, na volnoběh to jede tak na 500 otáček a když se rozjedu, tak to cuká. Jakmile se to trochu zahřeje, tak už je to pak dobry...
14.50, 19. 10. 2009, odpovědětZkus odpojit váhu vzduchu a projet se bez ní,když to pojede líp a nebude se to dusit tak máš špatnou váhu vzduchu a je třeba jí opatrně vyčistit,návod jak jí vyčistit najdeš přímo zde na tomto foru..Pokud ti nepomůže vyčistění,tak budeš muset koupit novou váhu vzduchu..Měl sem stejný problém na své Alfině a na té mé byla špatná váha vzduchu,vyměnil sem jí vyčistil sání i s klapkou a vzd.filtr a resetoval řj a pomohlo mi to,ted' mi to za studena se seplým aut.sytičem drží tak min. 1200ot.a pak to klesne na pevných 900ot. jak to má být..Lambdy mají životnost tak 100000km,nevím jestly tam máš původní nebo už jinou,ale lambdu bych měnil jen v případě,kdybi ti fakt nepomohl postup co sem ti napsal.K tomu co sem ti napsal nepotřebuješ mechanika,zvládneš to v klidu sám,není to těžké a také poznáš blíže své auto,což není nikdy na škodu..
15.19, 19. 10. 2009, odpovědětděkuju za info, pokusím se s tím něco vymyslet! snad to nep...ru :)) každopádně díky!!!
23.04, 20. 10. 2009, odpovědět