caute, mal som auto v servise na ramenach. po tyzdni som zbadal ze nieco riadne bucha, a zistil som teraz, ze mam preborenu podlahu uspolujazdca pod kobercom!!! je tam diera, a ked na to dupnem tak to vydava ten sprosty zvuk co som si myslel , ze ramena robia. poradte chlapi ako sa stym vysporiadat. je to pod tym kobercom, co sa neda nijako dat dole len vyrezat to a potom tam sachovat, ale to nechcem ...mate nejaku skusenost s tym??? diki
14.00, 23. 10. 2009, odpovědětak to chces vyvarit, co predpokladam budes musiet, tak koberec musis strhnut chces nechces. v servise ti radsej ani nepovedali, ze ti to ide zhnit, sa im ani necudujem :) tiez mam taku na dozitie a nik sa do toho nechce ani pustat.
20.20, 23. 10. 2009, odpovědětale praveze auto co sa tyka hrdzy mam zdrave. nechapem to. ze sa to satne len tak zo dna na den. navyse v aute jazdim sam. ked som pozeral na auto za spodu, tak som nic podozrive nevidel. az ked som si tam sam sadol, tak vidim, ze nohy mi padli do akejsi jamy. no veru tak skocim do servisua znova zinvestujem. pici uz do nej davam od septembra pravidelne par tisic a prestava ma to uz bavit s tym autom.
9.10, 24. 10. 2009, odpovědětCo cakate, jedna sa o stare auta u ktorzch nepoznate prechadzajucich majitelov a ani servis...
12.26, 24. 10. 2009, odpovědětved, ale mne sa to zda uplne neskutocne. poznam XY aut, ale preborenu podlahu by som necakal ani vo fiate 100:)) ma to riadne sklamalo. musim priznat.sak to skodovka vyzdrazala viac co mal otec ako toto. kurna. akoze ja som do alf fanda, dalsiu kupujem 159, ale toto ma riadne sklamalo:( hlavne , ked tomu nic nenasvedcovalo, lebo zo spodu je auto ozaj zdrave...
12.32, 24. 10. 2009, odpovědětved ja som si tiez myslel. a teraz dve zimy na vonku bez garaze a dovidenia
13.54, 24. 10. 2009, odpovědětMám stejný problém bohužel jsem to zjistil až jako druhý majitel a podla chce nechce musí ven a vytvořit se nová..
14.14, 24. 10. 2009, odpovědětPredpokladam ye ste kupili dovezene auta... Neni nic neobvykle. sused ma audi A6 rok 99 a je od spodu hnila... Dobre auto este nik len tak nedoveze, inak bz bolo nepredajne... Ja mam tez dovoy y rakuska a od spodu bolo hrdyave, najme zadok. Dal som si tu robotu, zakonzervoval som to... Hnilobu som mal len na tych vyduchoch na podlahe na prestup vlhkosti... Nabuduce si doveyem auto sam a z oblasti kde sa nesoli...
16.21, 24. 10. 2009, odpovědětale ja mam nieco preborene len vnutri, zvonka je auto uplne v poradku. preto som z toho v soku. a auto som si osobne kupil od jedneho alfisku z CZ a nasiel som ho sem, na tychto strankach:))
16.54, 24. 10. 2009, odpověděttak vyzera to tak , ze to vobec nieje preborene a ani prehnite, len ten nejaky plast je tam posunuty:)
12.47, 25. 10. 2009, odpovědět