Ahoj, přestalo mi chodit ovládání teploty u topení - jinak řečeno - ať nastavím jakoukoliv teplotu, stále to při provozně zahřátém motoru fouká stejně vlažný vzduch. Termostat je OK, teplota motoru je někde na 85°C. Soudím, že to bude zamrzlý, nebo uplně vadný servomotorek který řídí směšování teplého a studeného vzducho, nebo já nevím jak je o přesně uspořádané. Je to AR zu roku 99 tzn.manuální klima. Poradíte mi někdo, jestli se musí shodit celá přístrojovka, abych se dostal k tomu táhlu nebo servomotorku? Děkuji
22.46, 23. 10. 2009, odpovědětAhoj.Vydel bych to na zarostly radiator topeni anebo je opravdu problem na kohoutu topení. V kazdem pripade te nepotesim---Palubka ven!! Když budeš chtit tak tady mám komplet topení a necham ti ho za 800,- Kdyztak mi zavolej na 775 388081 Cus
11.02, 24. 10. 2009, odpovědětFakt musí palubka ven???? DO háje, no to snad ani ne...Vždyť to je šílenost. Už jsi to někdy dělal? Super, díky za nabídku, pokud bude něco zničeného a nejen zaseklého, tak se určitě ozvu. A neměl bys náhodou relátko odtrhu na blinkry?? Díkes moc.
12.29, 24. 10. 2009, odpovědětak tam mas motorceky, mozno niektory nefunguje a ak mas bowdeny, tie sa lamu. alebo potom plastove drziaky na ovladacoch. klapky sa casom prehybaju a zasekavaju. k tiahlam sa dostanes po odsrobovani plastovych krytov ked odoberies skrinky spolujazdca. ku klapkam sa dostanes ked vyberies palubovku, co ti nezavidim. mne mixerova klapka ide, ta je len jedna. ale rozdelovacie klapky su vsetky zavesene na jedno tiahlo a to uz je problem. jedna kriva ti zablojkuje vsetko.
14.00, 24. 10. 2009, odpovědětNo super a ještě mi, prosím řekněte, jak moc složité je sundat přístrojovku....Je to hodně velký hard core na několik dní???
14.41, 24. 10. 2009, odpovědětTy moturky se nechaji vyndat i bez palubky,ted jsem taky nejaky prodaval ale prace nic moc.martin
15.37, 24. 10. 2009, odpovědětA nemáš nějaký návod, jak se k nim dostat? Předpoklídím, že to bude asi od spolujezdce, budu muset vyndat ten kaslík, co je u spolujezdce a dál už nevím....
16.58, 24. 10. 2009, odpovědětUrcite je lepsi schodit tu palubku celou a vsechno poradne promazat a rozchodit. Kdyz se budes peklit s tema motorkama tak ti stejne nekde neco praskne nebo upadne a palubka te nemine :-). Relatko prerušovače mam !! Hoj.
17.05, 24. 10. 2009, odpovědětA jsi z Prahy? Za kolik ho necháš?
18.07, 24. 10. 2009, odpovědět