Čau nemáte někdo nějaký tip co by to mohlo být? Je to takový dunivý kovový zvuk, jako kdyby se destička přilepila ke kotouči a potom se zase odlepila, takový nějaký zvuk to bude :-) Dělá to hlavně při rozjezdech, ať už pomalých nebo rychlých, kola můžu mít v jakémkoliv směru a stejně to udělá. Občas když dobržduji, ale až když skoro stojím se ten zvuk objeví..Jinak kotouče a destičky jsou v létě měněné, takže tam by problém být neměl, jen mi teď dělali rozvody, a to bylo kolo u spolujezdce dole, tak si říkám jestli něco neposr... Jinak je to 2,5 V6
14.25, 24. 10. 2009, odpovědětTak už je to vyřešeno, nikdy bych nevěřil že takový zvuk mohou vydávat povolené šrouby :-( dotáhnul jsem a už je to ok :-)
16.38, 24. 10. 2009, odpovědětviděl jsem hada srát, koně zvracet v barvách francouzký trikolory, stíhačku couvat, ale tohle jsem ještě neviděl teda co tady čtu, lidi to je pako! Soudruzi v Italii ještě nevymysleli čidlo na neutažené šrouby? Hned jim o napíšu, že češi kokoti, ať s tim nc udělaj!
17.48, 24. 10. 2009, odpovědětnedá mi nereagovať: čiko mal problém, objasnil ho všetkým nakoniec ho vyriešil a napísal v čom bol problém tak nechápem tie blbé narážky od Alfarě .Majte sa .
20.12, 24. 10. 2009, odpovědětkolik má tvoje kráska nalítáno když jsi měnil kotouče?. Vůbec by mne zajímalo kolik přední kotouče vydrží obecně. Jistě na to má vliv styl jízdy, váha vozidla , kvalita kotoučů. Ale vycházejme z toho že to jsou originály a původní. Jinak slušnost a takt mnohým lidem schází, a je to dané anonymitou i tím že tyto stránky jsou takové polodivoké i když občas se tu najde i slušný pokec.
20.47, 24. 10. 2009, odpovědět