zdravim vas alfisti. mam taky problem, po vymene rozovodv kladiek a oleja sa mi stalo casom ze som mal mokru olej vanu-par kvapiek ale ta bola v poriadku tak som si myslel ze to steka po bloku zhora, a teraz resp vecra my po dlhsej jazde olej vytiekol uplne, tak som odtsavil afto hned, dal dole kryt motoru a v najvyssom moznom mieste kde moze olej vytiect, som ho tam nasiel, viete ako je v 2,4JTD hore jak su vstrekovace v tej takej dutine-drazke tak tam je olej, je mozne ze prepustal cez vstrekovace alebo zec potrube sacie? hore nad tesnenie, alebo je to niekde tam, podla mna by to mohli byt len zle dotiahnute vstrekovace, lebo auto nedymilo vobec islo krasne bez pazvukov a kudolov akehokolkvek dymu, poradte co to moze byt, vdaka
9.00, 17. 3. 2007, odpovědětcez vstrekovace určite nie. v sacom potrubí je bežne olej, pretože niečo ti prejde od turba a niečo od odparovania kľukovky. ak si tu hadicu mal povolenu tak stade ti mohlo kus oleja vytiecť.
17.01, 17. 3. 2007, odpovědětaha, pockaj to je ta hadica co ide sprava pri termostate? a je mozne ze by vytieklo 4,5l oleja za skoro chvilu tadial? lebo na tym ako je vyteceny olej.ta drazka, uz nic nie tesnenie pod hlavou je dobre, fakt netusim inak moc dik za radu
21.37, 17. 3. 2007, odpovědětuf 4,5 litra ti vztieklo? to je dosť veľa, cez tú hadicu určite nie. skús skontrolovať hadice na turbo, možno bude tam povolená a stadiaľ ti uniká olej.
1.08, 18. 3. 2007, odpovědětdobre pozriem to, len mi nejde do hlavy ako sa mohlo tolko oleja dostat do tej strbiny medzi hlavu jak su vstrekovace a medzy to potrubie sacie, tam sa to secko drzi a odtial to steka, ale moc diky, napisem, ked daco zistim
11.27, 18. 3. 2007, odpověděttak zbytocny poplach nakonies to bolo zle tesnienie to gumenne pod hlinikovym vieckom ventilov
12.16, 30. 3. 2007, odpovědětcaw chcem sa opytat mam podobny problem ako ty a neviem ako na to prosim porad dik
12.14, 2. 5. 2007, odpovědětja som len vymenil tesnenie pod vekom ventilov-stoji cca 380Sk
12.35, 2. 5. 2007, odpovědět