hoši tak jsem měnil žárovku H7 na AR156 po faceliftu. no to bych nikomu nepřál jak jsem se nadřel. a toho chytráka co je navrhoval bych zabil snad. a těch sprostejch slov u toho. chtěl jsem se taky dostat na parkovačky a to snad ani nejde jen přes dálkový ale to jsem se tam sotva dostal dvouma prstama a nedej bože aby mi prdla v blinkru. to je snad lepší vytáhnout celý světlo. nemá někdo náhodou nějaký fígl jak na to? dík moc
19.08, 25. 10. 2009, odpovědětJa to delam a jde mi to dobre,ale uz jsem to parkrat delal.ty parkovacky praskaji ale hodne :)
21.52, 25. 10. 2009, odpovědětahoj mates prosím tě jakpak jsi se dostal k těm parkovačkám? přes ten otvor v dálkovejch? díkec
15.16, 28. 10. 2009, odpovědětV servisnim manualu je to popsany uplne krasne i s obrazkama...Povolis ten zadni kryt (pootocis snim) a vytahnes ho. Ta parkovacka je na takovym jakoby motylku. Tim motylkem otocis a zarovku vytahnes i s objimkou. Pak ji mimo svetlo vymenis a das ji tam zpet. Trvalo mi to cca 2 min. Ale nez jsem se podival na ten manual tak jsem taky nadaval:o)))
17.27, 28. 10. 2009, odpovědětAhoj kluci taky me to potkalo několikrat!!tak jsem si namontoval světla na denní svíceni(samo že kulata)a mam klid již rok!!!At nam to jezdí!!!
18.34, 28. 10. 2009, odpovědět