dnes mi odisla moja alfa.najprv zacala blbnut rucicka tahometra,po 20 km mi vyplo radio,potom zacalo svietit abs,kontrolka brzd,zastavil som na pumpe,vypol motor,potom ked som zapol zapalovani,zacali blikat kontrolky a vrcalo to v nejakej krabicke primontovanej v strede pod kapotov,nalavo od nadrzky brzdovej kvapaliny.potom uz nesiel ani starter,len svetla.nevie niekto ,co to moze byt?auto som nechal na pumpe
21.58, 25. 10. 2009, odpovědětVypadá to, že máš vybytou baterku, asi ti jen nedobíjí altík.
6.45, 26. 10. 2009, odpovědětTaky bych řekl že ti to nedobíjí.
7.18, 26. 10. 2009, odpovědětZdravím,určitě ti to přestalo dobijed a proto ti to začlo všechno blbnout. Kdyby jsi chtěl Altík tak bych mněl na prodej mám to z 2,0TS.V případě zájmu napiš na meil.
7.34, 26. 10. 2009, odpovědětZdár, no asi před týdnem něco podobnýho, hlbnutí tachometru (poskakoval v rytmu blinkrů a stěračů), potom umřel úplně a začala svítit kontrolka dobíjení.. Samozřejmě altík a jeho oprava: nějaký sběrací kroužek, diodovej můstek (prý málo častá porucha) + ložiska = 4500,- Docela peklo, náročný na demontáž, je k němu prdelní přístup.. Na Kadettu mě stála komplet generálka snad 500,- :-) Ale co už, fachčí to, i ten tachometr se uklidnil :-)
9.18, 26. 10. 2009, odpovědět