ahoj. Mám pro vás takovou příhodu a důkaz toho, že alfina je živý tvor. Před cca měsícem a půl mi přestala fungovat regulace teploty, cca za měsíc se k tomu přidala regulace větráku a za týden i směřovač. Tak sem všechno rozdělal, snažil se přijít na to kde je problém. Zkusil sem vyměnit panel s ovládáním, nic. Zrovna bylo ty vyšlo na ten týden co pršelo a věřte mi, nic příjemného jezdit se zamlženým oknem a každou minutu ho utírat. Pak sem to nějak neřešil. A včera sednu do auta a ejhle.... funguje:-D tak sem usoudil, že byla jen nemocná a uzdravila se... nevim co si o tom myslet:-D
9.18, 26. 10. 2009, odpovědětZdar měl sem podobný zážitek s regulací ,týden to nešlo vubec regulovat a tak sem v sobotu vzal kladivo a šroubovák že to rozdělám ale řekám si ,, jestě předtím to zkusím'' a kupodivu to začalo fungovat.tak nevím asi se Alfička lekla toho kladiva.
10.22, 26. 10. 2009, odpověděttak svuj svět určitě má,jelikož vždycky když si do ní sedne někdo cizí,tak mu nechce startovat (mě to nikdy ještě neudělala,sednu já a startuje bez problému)
10.38, 26. 10. 2009, odpovědětNejsem z klubu, ale přidám se do diskuze.. Moje 145 po nějakém roce jednoho dne nešla nastartovat, chovala se jako by měla vybitou baterku, po připojení druhé baterky jen svítily kontrolky ale startovat nemohla, takže rozebrat kabely od baterky, očistit kontakty, zkontrolovat kostru, zkontrolovat startér, nabít baterii ... nic... Celej den sme se v tom hrabali a už sme nevěděli co dál, tak že to už necháme, dali jsme to dohromady a hle, nastartovala a od tý doby ani jednou nezazlobila! Také jsem to odůvodnil tím, že prostě neměla náladu ;-)
15.37, 26. 10. 2009, odpovědět