Za týden chci dát svou alfinu do servisu v Lipůvce.Nebyl tam někdo z brňáků nebo neví někdo třeba z doslechu jak to tam vypadá?
22.27, 27. 7. 2006, odpovědětAhoj,mám dojem že tam ale maj teď dovolenou.Jinak ale tam jezdím pro věci a dobrý,jsem mechanik a myslím že vědí co dělaj.Jsou to ale spíš Fiatisti.Bude tam určitě dobrá cena.
22.23, 28. 7. 2006, odpovědětZdravím, dělal jsem tam velký servis,když jsem si koupil AR,výměna rozvodů,náplní všech filtrů a současně jsem si nechal opravit celou přední nápravu. Práce byla odvedena dobře,rychle a cena byla ve srovnání s Motortecem perfektní.Majitel je pan Dundáček z Kuřimi a autům rozumí. Zkus te to Bob
14.34, 3. 8. 2006, odpovědětDobrý den, rád bych se zeptal zda li jste nechal nakonec Vaši Alfu opravit v Lipůvce a jak jste byl spokojený. Zrovna jsem si včera koupil AR 156 a chci na Ji nechat kompletně prohlédnout a evidovat veškeré možné a stávající závady atd. Doporučil byste mi servis? Kam mám vlastně jezdit pro díly apod. Mohli byste mi doporučit servis na Cejlu??? Jaké vlastně mají h / sazby a je jejich servis vůbec kvalitní??? Děkuji
23.32, 17. 11. 2006, odpovědětMotortec je drahej a nemá zájem.Dej to do Lipůvky,ušetříš a ještě vlastně vyděláš na kvalitě.Jinak prý ještě dobře dělají u Globusu,ale to mám z doslechu,nevím,je to stejná firma,takže ceny vyšší.Tel.do Lipůvky:516431159,602558581,723210244
16.08, 18. 11. 2006, odpovědětMotortec nebrat!!!! Já stím byl v Třebíčí. Ceny průměrný, a vyjdou vším vstříc. Rozuměj tomu.a udělaj opravdu to co chceš a né všehno co máš volné (pak domluva). V T5. mi nakonec udeělaly seznam co je tam ještě ěpatné a kolik by o stálo!!! Zajel bych tam
6.47, 20. 11. 2006, odpovědět