Zdravím všechny Alfisty, Nebudu tady psát o tom jak je Alfa dobré či špatné auto. Ani jiné značky tady nebudu povišovat. Ale o čem chci napsat tak to je: O CHUDÁCÍCH CO SEM LEZOU A PIŠOU BLBÝ KECI NA ZNAČKU ALFA ROMEO. Panové či Pubertáci pokud se Vám značka Alfa Romeo nelíbí tak si jí nekupujte a nelezte na ztránky a mezi lidi který tuhle značku uznávaji! Protože je vidět jaký jste ubožáci když jsem lezete a machrujete bůch ví co jste nesežrali za moudrost. At si každý koupí to co se mu líbí a druhej mu to ze vzteku nehaní. Jako je třeba nějakej přiblbej kalendář oprav. To jsou hrozný slinty. Např.Mirek: Re: Lambda sonda no Alfa, čemu se divíš? se koukni a napište mi, až bude nějaká ok. Znám jen jednu jedinou a to souseda, má v6 a ani neví, co tam má za olej, ale furt mu jezdí. Zbav se toho kráma a kup BMW Mirek: Re: schanim nahr.dily znaky alfa bych tam nedal, mám plno znaků. jako Toyota, BMW, Audi atd. To tam dej, ale budeš hyzdit renomované značky nějakou alfou. Tady je třeba příklad MIREK který se snaží být vtipnej. A je tady takových Tragedu víc. Tak proty co se to týka,jděte si chytračit jinam. S pozdravem ALFA ROMEO (CUORE SPORTIVO) PS:Děkuji za pochopení
14.34, 1. 11. 2009, odpovědětta alfa je fakt srdeční záležitost, na infarkt. Bude asi brzo novej typ alfa bordello kardio , j to nehanim snad, je píšu že alfa je prostě HNUS!!!
18.40, 1. 11. 2009, odpovědětCHtělo by to admina aby takové příspěvky okamžitě mazal ale když tu není tak se nemužeme divit že jsem píše samej zoufalec
19.05, 1. 11. 2009, odpovědětMyslím žes to napsal dobře, neboť potrefená husa, nebo spíš potrefený pako se hned chytlo
20.11, 1. 11. 2009, odpovědětno já myslim že to píšou takový ti zoufalci, co se zmůžou tak max. na favorita a myslí si že jsou s nim borci. Problém pak příde když si třeba soused, nebo někdo z jeho okolí koupí byť třeba 10 let starou Alfu, která ovšem vypadá že je mnohem novější. To se sem hned nahrnou a začnou pomlouvat a vymýšlet si v domění že zde dotyčným zkazí radost. A to se jim prostě nedaří a tak zde blejou čim dál víc. Já už proto chodim na jiná fóra, je jich o Alfě spousty...
20.20, 1. 11. 2009, odpovědětMas uplnu pravdu Design alfa udava na vsetky auta v EU preco sa Seat tak nahodou podoba na alfu?? Preto ze odisiel sef Dizajner a isel do Seatu A preco ked je take zle to auto tak napr motory JTDm pouziva GM,VW ...... to vravi zavsetko:))))))) a alfa je super a mam uz asi aj 4ks tak:))
19.30, 5. 11. 2009, odpovědět