Zdravim chlapi potřebuju poradit.Může to byt ložiskem když jedu do zatačky a něco jako by mi tam dřelo?Když jedu rovně tak to neděla.Předem dik za odpovědi.
18.54, 1. 11. 2009, odpovědětkynetak
19.19, 1. 11. 2009, odpovědětMne presne toto dření robí niekde pri pravom prednom kolese, nerobí to stale!!! to je to zaujimave!!napr. vozim sa cel den po meste, najazdim 250km a na ceste domov poslednych 10km mi to tam zacne dřít(take pravidelne drenie/buchanie)!! Robilo to len pri prudsom pridavani, a ked sa auto dostavalo pod otacky/pusteni plynovy pedal? Skusal som vytacat volant do stran, necrupe/nedře/nebucha, pri jazde nehucia loziska!!! A zaujimave naozaj je ze to nerobi stale!! co to je? lozisko, klb, poloos, ramena? naozaj neviem! Vybite ramena a stabik sa prejavuju inac, uz som mal moznost ich menit, som si myslel ze to bude uvolnene!!! nikde ziadna vola v ramenach, poloosach klboch, riadeni,!! mal som na dvihaku, koleso islo uplne lahucko tocit!!!! to je naozaj zaujimeve vsetko je dobreeee, len to nejde tak ako ma!!!Isiel by som do servisu, ale ked tam pridem to robit urcite nebude a ked odidem to za 10mnin na 100% zacne!!Ked to zacne robit vibruje auto!!! A skusal som aj brzdit ci to nebude platnicka brdova, no ale pri brzdeni to neprastalo, prestane to same od seba!!! hotove X-files, Ak mate niekto s tymto skusenost, poradte prosim, nechcem aby mi niekde na dialnici nieco odpadlo, alebo sa utrhlo!! Nieco tam nie je v poriadku!!!Dakujem mooooooooooooooooc
12.41, 8. 11. 2009, odpovědětMěl jsem stejný problém, nemohl jsem na to přijít, až bylo pozdě.... homokloub.... Alfě zdar!!!!
19.48, 12. 11. 2009, odpovědětPo velmi dlhom skumani priznakov mi to vychadza na homoklb, ale naozaj sa to prejavuje velmi zvlastne!!!! Coure Sportivo
17.19, 15. 11. 2009, odpovědětZdravim vsetkych, takze som sa dostal konecne k oprave mojej alfinky, Tak to dření v prednej naprave co sa tu vyssie spominal nesposobovali klby!!!!!!!!!!!!!!! Mam ich vsetky vonku, vonkajsie aj vnutorne P aj L strana, ocistil som technickym benzinom do vysokeho lesku :-)a ziadne znamky opotrebenia, nikde prasknuta, vydreta klietka klbov!!!!!Loziska nehucali, nie je v nich vola, nedruuu,idu lahuucko tocit. A preto sa chcem informovat ci to nemoze byt vola v tom uchyteni strednej poloosy, co je na pravej strane, Nema s tym niekto tu skusenosti?? Neviem kedy sa zas k tomu dostanem a preto by som rad vedel po co mam ist ked zacnem znovu pytvat moju alfu!! dakujem
17.53, 8. 2. 2010, odpovědětu me to bylo ložisko kola...
14.09, 9. 2. 2010, odpovědětTo ložisko, ktore si vymienal, ake boli priznaky jeho opoterbenia??? Hucalo, Drelo, Chrupalo, hadzalo???Pretoze ja ked potocim teraz lozisko(je na nom aj brzdovy kotuc, ale bez klbu)nejavy znamky opotrebenia, ale povodne som si myslel ze to je lozisko, no apreto ked mam teraz vsetko rozobrate mam podozrenie na uchytenie sterdnej poloosy.. V diferaku sa nema co pokazit, su tam predsa len ozubene kolesa tisic hrany, a diferak by auto nerozhadzal, chyba je urcite polosa P a L, alebo Klby 4ks, alebo loziska. Robilo to na pravej strane, ale je mozne ze sa to prenasalo z lavej strany!!!! Klby som vylucil, aj samotne poloosy(tie tyce) su v poriadku, posledny moznost je uchytenie intermediate shaft(sterdna polos), alebo to lozisko, ktore nejavi znamky opotrebenia!!!! No pustim sa do toho, lahnem pod auto dam to dole a hodim sem informaciu ako to dopadlo, ci je ta pricina v tom uchyteniii. Dakujem za rady, Coure Sportivo
19.18, 9. 2. 2010, odpovědětOprava Sterdna polos = Stredná poloosa, Ospravedlnujem sa za preklepy..
19.20, 9. 2. 2010, odpovědětkyneták
17.24, 11. 7. 2023, odpovědět