Chlapi, možná hloupá otázka, ale kde najdu váhu vzduchu v mý káře? Koukal jsem kolik stojí nová, nebo spíš teda jak vypadá a nikde jí konkrétně pro tenhle motor nemají v nabídce. Jsem z toho jelen.. :(( Díky sunic
6.06, 18. 3. 2007, odpovědětčau...váha je umístěná nad boxem vzduchového filtru (když otevřeš kapotu, tak vpravo dole)...prostě mezi filtrem a velkou tlustou, černou hadicí sání. Mají jí skoro všude v nabídce :))
9.23, 18. 3. 2007, odpovědětJo a pozor!!! Vaha na V6 je jina nez na vsechny ostatni motorizace AR 156 ...
10.32, 18. 3. 2007, odpovědětno mě to překvapilo, ale fakt jsem jí v žádným obchodě nenašel.. autokelly, mj auto. Všude maj právě váhy na všechny ostatní a né na dvaapůlku. Tak mi písni nějakou adresu kde by byl i náhled. Jen v elitu jsem jí objevil, ale bez náhledu a za nehorázný peníze. Díky :)
21.53, 18. 3. 2007, odpovědětseš si jistý, že to míň táhne?..třeba sis už jen zvykl...zkus si třeba změřit + - akceleraci z nuly na sto..já naposled naměřil 7,6s (kámoš seděl vedle se stopkama :)) - akorát jsem zbytečně moc protočil kola na jedničku. Váhu bych radši nečistil, nemusí to vůbec dopadnout dobře.Andy
9.37, 19. 3. 2007, odpovědětNo i to mě napadlo, ale snad by to nebyl takovej rozdíl.. to bych za chvíli moh šetřit na Veyrona abych si zas připad, že se to trošku hýbe :)) Ještě mě napadá, jestli to není laděným výfukem co tam mám.. že cítím víc kraválu než akcelerace. Nevím, ale auto už má nalítnejch skoro 170tisíc (se mnou 50sát) a nevím, že by se někdy měnila, tak si myslím, že by měla právo bejt už trošku zanešená.. Bylo by fajn, kdyby byl někdo se stejným motorem z okolí Hradec a chtěl se srazit na zkušební prohození.
11.09, 19. 3. 2007, odpovědět