Ahoj, můj známý má problém, rozsypalo se mu turbo u 156 2,4 JTD 100kw, turbo je Garret, přesnější název nevím. Proto se ptám nevíte někdo o nějaké levnější varintě, popř. nabídněte. Díky moc.
11.18, 5. 11. 2009, odpověděthttp://aukro.cz/item792629918_turbo_alfa_romeo_2_4_jtd.html
11.46, 5. 11. 2009, odpovědětTak ak to turbo je nove, tak ako tam pise, tak ja som chuck noris. Je to vycistene stare turbo a za taku cenu si ho moze strcit. Nech tcrdi co chce, aj keby bolo po repase, tak sa mu verit neda. Pozri na inzeratoch ci niekto nepredava sarsie turbo alebo rovno nove... na slovensku je dobra stranka autobazareeu.sk skus cz. v sekcii nd byva toho dost
19.06, 5. 11. 2009, odpovědětTam se píše:Turbo po kompletní generální opravě.Turbo pasuje do:Alfy Romeo motor 2.4JTD.A jinak mě nový stálo v TurboCar Velká Bíteš cca 2 roky zpátky 17990kč.
19.17, 5. 11. 2009, odpovědětMyslim ze pokud je po dobre repasi tak je to dobra cena,ja prodaval starsi za cca 7500kc a prodal bych jich hromadu mit je.
19.31, 5. 11. 2009, odpovědětZratajte si co stoji kvalitny repas. Myslim ze do tejto ceny sa urcite nevojdete. A takych turb co su len poskladane ci uz z novych alebo starych dielov bez riadnej diagnostiky a podobne su plne bazare... Kvalitny repas stoji skoro tolko co nove turbo. Znami ma zivnost na repas turb. realna cena repasu obtokoveho turba bola od 12tis sk bez dph. Je v tom zahrnute cistenie ultrazvukom-viacstupnove, diagnostika, kontrola mikroprasklin. po zhodnoteni a zrepasovani turba ide este jedna kontrolna diagnostika. Material na repas je najmensia polozka, ostatok je cisto prenho, kedze splaca nastroje, zariadenie na diagnostiku, energie. Zatial nemal ziadnu reklamaciu za rok a pol cinnosti. A na repas sa k nemu objednava, niekedy aj mesiac dopredu. Co viem tak repas na alfu 2.4td vysiel v pred rokom 17tis sk. Ale viem Zohnat repas u druhej firmy za polovicnu cenu... Ta firma odkupila aj moje stare turbo. Na suciastky bolo dobre, rsp. niekto kupil repas so starymi dielcami...
20.36, 5. 11. 2009, odpovědětA z Vás opravdu nikdo nemáte..:-)
19.42, 5. 11. 2009, odpovědět