Ciao lidi,potřeboval bych malinko poradit..3 dny zpět jedu takhle ve svý Alficce 156 1.8TS 2000 po dálnici asi tak 140km/h,chci předjet Mercedes,šlápnu na plyn a nic se neděje,vůbec nejde do otáček,začíná to kuckat jak kdybi došel benzín,z půlky plná nádrž a chcíplo to..Ok,zkouším znovu nastartovat a chytne,ale vůbec se nechce rozjíždět a pořád kucká..Tak sem zkusil odpojit váhu vzduchu,a to pomohlo tak že sem se rozjel a táhlo to normálně,bohužel to seplo kontrolku chyby vstřiků a rozhodilo volnoběh takovým způsobem,že mi to párkrát samo chcíplo,pokud sem to nedržel pod plynem..Včera sem zkusil tu váhu vyčistit a jelo to tak 20min v poho.Dnes ráno jedu a ten stejný problém,chci na to šlápnout a nic,přidávam plyn a nic se neděje,auto kucká,zpomaluje a zastavuje..Jenže tentokrát už mi nechce nastartovat,vše funguje,kontrolka vstřiků nesvítí tak otočím klíčkem a startuji a nic,nechytne..Je to jak když nemám benzín,ale to je divný mám půlku nádrže..Prosím nevíte někdo co s tím je?Děkuji za odpovědi
9.51, 6. 11. 2009, odpovědětměl sem to samý odešla mě lambda ale pokud ti to nejde ani natočit může to bejt jestě snímač otáček klikové hřídele .Doporučuju obětovat 600 za diagnostiku a tam ti řeknou která z těch dvou věcí to je .já osobně to tipuju na lambdu .kolik máš najeto ?
10.21, 6. 11. 2009, odpovědětCiao,lambda je nová..Měnil sem jí v 95tis.Ted' tam mám 98tis km najeto..Jo a díky
10.42, 6. 11. 2009, odpovědětok zkus ten snímač
13.06, 7. 11. 2009, odpovědětA nebo benzín. čerpadlo
9.03, 9. 11. 2009, odpovědět