Potrebuji poradit ake idu tlumice do AR 156 1.9 JTD facelift r.v 2004 .....a kolik stoji takova sranda ??? dekuji
15.19, 7. 11. 2009, odpovědětahoj, mam to iste auto co ty, a v maji som riesil ten isty problem...rozhodol som sa vymenit vsetky 4. Dlho som hladal, kombinoval - myslel som ze kupim sportpacket, ale podvozok je beztak nizko, a este to znizovat - nepotrebujem to . tak som sa rozhodol pre klasiku Bilstein B4, kupoval som to cez autofra.sk na stranke allegro.pl ....vsetky 4 ma stali aj s doplnkami cca 330€. Na slovensku mi nedokazali takuto cenu urobit ani bez DPH - som platca - najlacnejsie bez DPH mi davali okolo 440€...a to uz je dost velky rozdiel .. tak som to kupil aj s DPH v Polsku a som spokojny... btw - autofra.sk to posiela aj do ciech, takze sa nemas coho obavat.
20.10, 7. 11. 2009, odpovědětAhoj no ja som zo Slovenska (Michalovce).....:)) Ked som prazdy a vezieme sa max 3-ja je to v pohode ale ked som plne nalozeny tak v pravo vzadu to stale dost skripe hlvne ked este najdem nejaku tu dieru co u nas na vychode neni problem :) Ja chcem menit iba zadne predne sa mi zdaju v poriadku ...INAK DAKUJEM skusim pozriet ci nieco najdem ...
10.51, 8. 11. 2009, odpovědětani sam neviem ake tam su :) musim zajst za mojim mechanikom a hned sa ho spytam za kolko by mi zohnal on tie tlmice pripadne by sme pokecali o kupe z polska ako si to urobil ty ...a kolko vlastne trva dorucenie od objednavky ? diky
11.33, 8. 11. 2009, odpovědětja som to mal doma za 4-5 dni . Objednaval som u nich uz 3x, a vzdy vsetko v pohode. mozem iba doporucit.
18.41, 8. 11. 2009, odpovědětok diky ja to skusim :)
19.28, 8. 11. 2009, odpovědět