Zdravím, přestalo mi svítit potkávací světlo na straně řidiče, naivně jsem si říkal, že výměna žárovky mi nezabere víc než dvě minuty. Po půlhodině nadávání a s odřenýma rukama jsem si říkal, jestli mám tohle zapotřebí, ale jezdit do servisu s prasknutou žárovkou mi připadá jako maximálně potupný :) Problém je hlavně v tom, že se k žárovce nemám šanci dostat, natožpak abych snad viděl, jak přesně tam vůbec drží. Hledal jsem na fóru, a očividně nejsem jedinej, kterej danej problém řešil, ale odpověď, která by mi pomohla jsem bohužel nenašel. Ještě stahuju servisní manuál, ale určitě někdo z vás budě vědět, jak na to. Takže díky, a klidně se mi smějte :)
18.06, 8. 11. 2009, odpovědětna akom aute ?
18.13, 8. 11. 2009, odpovědětNazdar takze smiat sa ti nebudem lebo mal som taky isty problem ako mas ty... tam tu ziarovku istia take sponky{U} ktore pritlacaju tu ziarovku... je to dost tazke vysvetlit ale ak sa s tym pohrajes tak som si isty ze to zmaknes :O
18.14, 8. 11. 2009, odpovědětZdravím!Veľmi ťažko sa to popisujeje,ale pokúsim sa. 1/pootočením dať dole plastový kryt. 2/z hora i zo spodu pridržiavajú žiarovku dosť silné perá,treba ich odtlačiť smerom nahor a nadol-pridržujú patku H7! Uchopiť za patku a vybrať žiarovku.Pomerne jednoduché,len treba nahmatať tie pružiny!(to samé ma i FIAT!)
18.17, 8. 11. 2009, odpověděthahahahahaha, Ty si pako! kup VW
19.27, 8. 11. 2009, odpovědětNo vida, konečně někdo! :) Jinak díky všem, jde o 156 rok 99, kryt se mi sundat podařilo, ale k žárovce se nedostanu, asi mám moc velký pazoury - kdyby šlo o levý světlo, tak by to snad bylo ok, ale v přístupu k pravýmu mi brání plastovej kryt bůhvíčeho - možná ale půjde odmontovat. Zítra zkusím doporučený postupy, snad to k něčemu bude :)
23.00, 8. 11. 2009, odpovědětodělej plastový kryt a dostaneš se bez problému
23.10, 8. 11. 2009, odpovědětAhojte lidi,prosim potřebuji poradit ohl.ALFY ROMEO 156.SPORTWAGON.85KW/R.V. 2001 PŘESTALO MĚ SVITIT SVĚTLA BRZD,A DENNI SVICENI V ZADNI ČASTI AUTA,A JEŠTĚ SE K TOMU PŘIDALI I BLINKRY KTERE ABSOLUTNĚ I PO VŠECH VYMĚNY ŽÁROVEK STALE MĚ NESVITI BLINKRY+ZADNI SVĚTLA,,, DOTAZ JE; JE MOŽNE ŽE JE NĚKDE NA ŽÁROVCE NĚJAKA ZÁVADA A BRANI CELY OKRUH VČETNĚ BLINKRU SVICENI??JEDODUŠE...STAČI JEDNA ŽAROVEČKA ŠPATNA = ODPOJI SE CELY OKRUH SVĚTELVČ.BLINKRU? PŘEDEM KAMARADI DĚKUJI ZA VAŠI ODPOVĚ,,,RUDY.
16.48, 16. 8. 2022, odpovědětNic žalostnýho, já dopadl uplně stejně. :-) Po několikaminutovém boji a rozpáranýma rukama jsem zajel do Barumky aby mi vyměnili žárovky. Nakonec jsem v "čekárně" byl přes půl hodiny než to páni v montérkách zmákli. Přístup je šílenej skoro u všech nových aut.
10.56, 9. 11. 2009, odpovědětžarovky měnim co chvila ja sem si zvykl je to v poho ale mohlo by tam byt vic mista to jo.
11.27, 9. 11. 2009, odpovědětAhojte lidi,prosim potřebuji poradit ohl.ALFY ROMEO 156.SPORTWAGON.85KW/R.V. 2001 PŘESTALO MĚ SVITIT SVĚTLA BRZD,A DENNI SVICENI V ZADNI ČASTI AUTA,A JEŠTĚ SE K TOMU PŘIDALI I BLINKRY KTERE ABSOLUTNĚ I PO VŠECH VYMĚNY ŽÁROVEK STALE MĚ NESVITI BLINKRY+ZADNI SVĚTLA,,, DOTAZ JE; JE MOŽNE ŽE JE NĚKDE NA ŽÁROVCE NĚJAKA ZÁVADA A BRANI CELY OKRUH VČETNĚ BLINKRU SVICENI??JEDODUŠE...STAČI JEDNA ŽAROVEČKA ŠPATNA = ODPOJI SE CELY OKRUH SVĚTELVČ.BLINKRU? PŘEDEM KAMARADI DĚKUJI ZA VAŠI ODPOVĚ,,,RUDY.
16.49, 16. 8. 2022, odpovědětVezmi foťák a vyfoť si to a máš hned jasno jak se věci mají. Nebo se tam koukni zrcátkem a když poznáš systém tak to pak uděláš po paměti. Ještě něco k parkovačkám. Orig. parkovačka stojí hrozny prachy. Mají kolíky ne proti sobě jak jsme zvyklí u našich parkovaček, ale mají je posazeny v 1/3. Proto se u naší žárovečky jeden kolík ubrousí a je to vyřešeny.
19.00, 24. 11. 2009, odpovědětKolíky jsou jinak(kvuli záměně) protože je to halogenová žárovka H6W a stojí 115kč originál.
19.11, 24. 11. 2009, odpovědětkdyž se tu řeší ty žárovky, nevíte někdo který sleduje oranžová kontrolka na budíku?pořád mi svítí,ale žárovky jsou ok. leda stropní osvětlení tam mám nějakej zmatek za spolujezdcem nesvítí, proud tam jde, žárovka dobrá kontakty taky,když přehodím pravý za levyý světýlko tak zase za spolujezdcem nejde. nevíte někdo čím to? dneska jsem si s tím hrál tak dlouho až sem si vybil baterku.:D
22.01, 26. 11. 2009, odpovědětna osvětlení SPZ jsi se díval?
5.14, 27. 11. 2009, odpovědětAhojte lidi,prosim potřebuji poradit ohl.ALFY ROMEO 156.SPORTWAGON.85KW/R.V. 2001 PŘESTALO MĚ SVITIT SVĚTLA BRZD,A DENNI SVICENI V ZADNI ČASTI AUTA,A JEŠTĚ SE K TOMU PŘIDALI I BLINKRY KTERE ABSOLUTNĚ I PO VŠECH VYMĚNY ŽÁROVEK STALE MĚ NESVITI BLINKRY+ZADNI SVĚTLA,,, DOTAZ JE; JE MOŽNE ŽE JE NĚKDE NA ŽÁROVCE NĚJAKA ZÁVADA A BRANI CELY OKRUH VČETNĚ BLINKRU SVICENI??JEDODUŠE...STAČI JEDNA ŽAROVEČKA ŠPATNA = ODPOJI SE CELY OKRUH SVĚTELVČ.BLINKRU? PŘEDEM KAMARADI DĚKUJI ZA VAŠI ODPOVĚ,,,RUDY.
16.50, 16. 8. 2022, odpovědět