Čus, Nevíte, jestli jde nějak zdokonalit zamykání Alfy 156 (rv.01). Ty čůráci v praze mi do ní furt lezou. Zámky sou vždy neporušený a auto furt otevřený a vybraný. Musej mít nějakej fígl, tak jim to chci trošku ztížit. namontuju gsm alarm a až tam vlezou tak je zabiju, ale ty zámky, který sou vlastně naprd mě prudí... dík
7.50, 11. 11. 2009, odpověděttak je zaslep
8.18, 11. 11. 2009, odpovědětNo a jak obejdou alarm?
17.41, 11. 11. 2009, odpovědětJak to auto otevřít je jednoduchý fígl (popisovat ho tady nebudu). Zaslepení zámků nepomůže. Sám to mám a stejně ho otevřeli. Jediná pomoc je opravdu dobrý alarm nezávislý na klikách a spolupracující jen s dálkovým ovládáním...
22.48, 11. 11. 2009, odpovědětTak mam ten samy problem, uz z nej vybrali co mohli i s CDckama. Na jakekoliv zabezpeceni sem se vysral, protoze by stalo vic nez ukradnou, nechvam otevrenou roletku vzadu, otevrenej kastlik a v aute vubec nic... Zaslepim zamky a rozbijou okno, nebo urvou kliku...
22.57, 11. 11. 2009, odpověděthmm vykradani pres kliku dveri je snad jeste jednodussi nez hledat klice:)), ale ma to i svoje + a to ze to vsichni zlodejicci vi a misto toho aby zbytecne rozbijeli okenko tak tam lezou celkem slusne(kdyz teda vezmu ze mam celkem otukane dvere pod klikou,ale v praze cert to vem). Zaklad je v aute nic nemit,kdyz nic neni neni co ukrats a z autem se stejne bez nacipovaneho klice odjet neda...
18.54, 12. 11. 2009, odpovědětLetmo o tom vim, ale zajímá mě, jestli se to nějak s vývojem auta zlepšilo, třeba jestli po faceliftu už se tam dostat "nedá" a týká se to jen ročníků 97-02. ?
9.27, 13. 11. 2009, odpověděttak tohle by zajímalo i mě.. co pofaceliftová alfička a klika u dveří?
13.01, 13. 11. 2009, odpovědětono je to jedno. pokud ten zlodej jde na jistotu tak vi jak se do alfy dostat a kdyz se nedostane pres kliku tak budto odejde nebo si vezme treba kamen... takze radsi at se do auta dostane "bez vetsich problemu,ale i skod". holt je to problem kterj vyrobce nejak nedomyslel. da se to upravit tak aby se do auta nedostaly,ale pak clovek ryskuje ze mu urvou kliku, holt nenadelas nic...
18.34, 13. 11. 2009, odpovědětTak tenhle problém už mám vyřešenej, koupil jsem Magicar s pagerem, před rokem jsem měl pravidelně vykradenou Alfu, tak 2x do roka, dokonce mě ukradli i vodu do odstřikovačů na dolejvání a ted už ani jednou, mám od toho klid. Nedávno jsem je i málem chytil, ale byl o něco rychlejší. Je to obrovská výhoda, když ti to auto nahlasí, že se do něj někdo dobejvá, pomůže to i při nárazech, když ti do toho někdo nacouvá, má to i spoustu vychytávek. Doporučuju, jen jsem trochu řešil problém s otřesovým čidlem, když byl trochu větší déšt, tak to hlásilo taky, ale stačilo trochu ubrat, jo a pozor na dálkový start, ten neber, je na hovno ! Cuore Sportivo
14.08, 13. 11. 2009, odpovědětježiš to je krám to auto, FUJ!!! asi bezdomovci, kdo jinej by do toho lez!!! ALFA FUJ!!!!
10.22, 14. 11. 2009, odpovědětzae si vynechal prasky,musis je brat pravidelne jinak ti nepomuzou:)))
18.47, 14. 11. 2009, odpovědětno jj :D rusicka signalu je protivna vec... :D heh ale na taky magicar nema.... ten aspon povie ze sa auto zamklo.inac dost jednoducha montaz a veeelmi dobra ucinnost.. :D take tie v celku dobre za dobreu cenu asi tak 2km dosah
20.46, 14. 11. 2009, odpovědětVůbec na toho blba nereagujte, to je zase nějaká buzna s VW, radši si zjisti co znamená VW v němčině, pak mluv o bezdomvcích !
9.54, 21. 11. 2009, odpovědět