Ahoj Alfaři, vlastním Alfu Romeo 156 1,8 T.S. 106 kw .. auto jsme kupoval v červnu od druhého majitele. R.v. 98 km 139 tisíc .. když jsem auto kupoval tak na přední nápravě se ozývalo hlasité kovové bouchaní a bývalí majitel říká že to je guma na stabilizátoru.. tuším říkal že tam jsou 2x a že stojí pár korun .. říkám tak to si vyměním sám to nebude až takoví problém .. Poté zvednu kapotu motor čistý udržovaný .. říkám si velké + .. potom říká že čidlo teploty je nefunkční.. říkal že stojí kolem 500,600 Kč .. řekám si no tak to bych ještě přežil .. pak natočím auto a chytnul jako víno.. ale tak zvláštně měnil otáčky a měl tendenci houpat.. ptám se ho a on říká no to je regulátor otáček .. ale já jsme byl nabažen krásou auta .. tak jsme ho koupil .. jak jinak .. ale na oko auto bylo moc pěkné byli malé kosmetické vady .. ale to je asi u tak starého auta normální řekl bych .. rozvody byli dělány před 20 tisícema .. s autem jsme najel 4000 km .. a potom jsme jednou jel v Praze 80 km/h na 5 a zacvakalo v tom a byl konec .. skočil řemen .. říkám a sakra .. nič odtáhl jsem to do servisu nechal jsme spravit dobře hlavu stala 7000 Kč všechny ventily byl ohnuté.. vodítka nové a 4 vahadla.. pak to dávali asi měsíc dohromady protože tak blbě a složitě to žádný motor nemá musel shánět přípravek na nastavené vaček a rozvodů .. a nahoře jsou ty kola na kónusu žádný klínek nic prostě složité jako prase .. no ale co už, už jezdí a teď jsme ještě koupil čidlo jak mi říkal a nic .. ta že jsme jel pro termostat 1670 Kč a už je to oka .. ta sranda mě přišla na 25 tisíc Kč .. taková zkušenost s alfou .. ale potom stejně plánuji 159 2,4 JTD a činu jí .. a to pak bude úžasné svezení .. nic mějte se a hodně šťastných km .. ;)
18.56, 11. 11. 2009, odpovědětZ toho plyne NIKOMU NEVĚŘ a ty rozvody nechavej vyměnit OKAMŽITĚ po koupi vozidla.A jinak že měla 139tisíc km ber jako vtip.
19.15, 11. 11. 2009, odpovědětTo je jen důkaz toho, že ty motory vydrží v poho 300tis, ale chce měnit oleje včas a hlavně rozvoďáky. Kdyby jsi udělal rozvody přišlo by tě to na nějakých 6tis plus ten termostat, takhle jsi to měl o trošku dražšší. Tak ať dobře slouží.
19.30, 11. 11. 2009, odpovědětDyk to říkám aLFA je neštěstí do baráku!!! FUJ!!!
6.48, 12. 11. 2009, odpovědětPro pravda mluvící:Stebou bych chtěl mít dvojdomek s jedním vchodem.Když by přišla návštěva tak bys vylezl ven ať ví jak vypada pičus.
18.15, 13. 11. 2009, odpovědět:DDDD heh no ale som sa zasmial... ze piiicus, tak toto ti vyslo..
18.23, 13. 11. 2009, odpovědětjedna vec mi na vas vadí prečo všetci stale poukazujete že musi mať každe auto stáčane km,,,priklad ja mám alfa romeo 2002 a mam na nej najazdene 110tis.km ,,na alfe chodim večšinou na zrazy alebo niekedy ked sa chcem previesť len tak zo zabavy inak využívam druhe auto ktore používam na všetky ostatne ukony ako nakupy,navštevy,vylety a tak alfa čisto srdcova zabavka !! za rok najazdím max 10tis.km tak teraz sa pytam ked by som predaval alfu a poviem že km poctive sa budete smiať ???
22.18, 18. 11. 2009, odpovědětANO BUDEM
5.08, 19. 11. 2009, odpovědět