Ahoj začala mi trochu vrzat přední naprava na levé straně,ramena jsou ok,gumy stabilizatoru nové,dělá to jen občas,nevíte co by to mohlo být???Tlumič je OK....Díky za radu
10.01, 15. 11. 2009, odpovědětPřidávám se ... mám na V6 kompletně novou přední nápravu (ramena, čepy, tyčky stabilizátoru, tlumiče + ložiska atd.) a začalo mě to dělat také ... prozatím je prvotní diagnóza ze servisu nějaký problém s tlumiči ... cca za 14 dní budu vědět více. P.
10.21, 15. 11. 2009, odpovědětnemohlo by to být uložení tlumičů? Dělá mi to taky..mám alfu teprve týden tak to teprve musím dát vše do kupy
19.08, 15. 11. 2009, odpovědětPodle me vam to kluci delaji horni ramena,moc dlouho nevydrzi namazana.staci vyndat a promazat.
19.11, 15. 11. 2009, odpovědětpokud je chcete promazávat,tak není potřeba je vyndávat stačí malej sprej silikonového oleje a dostanete se tam nad kolem k silentblokum,ale jak propláchenete podběhy vapkou,tak to bude dělat znova, je to dočasné řešní, dělá mi to občas,taky budu dělat asi komplet nápravu.
12.09, 16. 11. 2009, odpovědět