nevíte co znamená když mi palubní počítač ukazuje VCD system failure? nebo VDC nebo nějak tak...díky za radu.Mám alfu týden takže se teprve sžívám
12.35, 20. 11. 2009, odpovědětVehicle dynamic control,pise to furt nebo obcas???
12.52, 20. 11. 2009, odpovědětESP (VDC) rádo hází chybu, když jsou kola jinak natočena než volant. Jestli se kdokoliv hrabal ve volantu tak je to tim. Spraví to buď navrácení do původního stavu nebo vymazání řídíci jednotky a geometrie. Může to být ale i uplně něčím jinym...
16.19, 20. 11. 2009, odpovědětCo máš za alfu?
17.14, 20. 11. 2009, odpovědětAdam ma pravdu,jakmile mas pootocenou volantovou tyc ale sice volant dobre tak to hazi chybu.
17.43, 20. 11. 2009, odpovědětmám alfu 156 sportwagon 2.4 JTD 110kW r.v. 7/2003...všem děkuju za rady...až to budu mít na heveru mrknu na to ale asi by to chtělo teda nejdřív vyměnit čepy, pak zajet na geometrii a pak teprve vymazat chybu? nebo jak?
18.57, 20. 11. 2009, odpovědětTuhle chybu mě to hází taky, předtím mě to nedělalo, až po výměně ramen a geometrie, ale stačí znovu vypnout a zapnout motor, dělá mi to ale jen 1 až 2 krát do měsíce, takže to neřešim !
9.43, 21. 11. 2009, odpovědětZdravím.Mám tu samou alfu jako ty.Stímhle jsem bojoval asi 3měsíce.Určitě ti nefunguje i ABS a občas to vyřadí i tempomat, když tam skočí tahle chyba že?Na diagnostice mi řekli že je tam špatný signál na brzdové světla.Tak mi magoři rozebrali zadní dveře že bude přerušený kabel ve střeše.Samozřejmě že tam nic nenašli a poslali mě do alfy.Tam jsem samo nejel.A jednou ti tak sedím v autě a po dotyku na brzdový pedál to tam zase skočilo.Tak čumím na ten brzd. pedál a jen tak jsem si vyndal tu spínačku brzd.světel,rozebrat mi nešla tak jsem ji prostříkal silikon.olejem a světe div se bylo po závadě.Tím jsem nechtěl říct že máš ten samý problém.V první řadě diagnostiku.Čus
19.17, 22. 11. 2009, odpovědět