Ahoj můžete mi prosim někdo říct jak je řešený odskok kufru z DO?na DO mám 2 tlačidla jedno na centrál a druhý zřejmě právě na odskok ale po jeho zmáčknutí jen cvaká krabička u nohou spolujezdce. Z toho důvodu jsem koukal na spodní i vrchní část kufru. Ve spodní je táhlo od řidiče a ve vrchní táhlo od zámku na klíček, takže mi asi chybí nějaký motorek a dotáhnou kablík dozadu. Nevíte kde ho sehnat případně jak zapojit? díky
16.27, 21. 11. 2009, odpovědětAsi by to chtelo napsat jaky maš typ kastle.To samy jsem zhanel na sedana, bohuzel bez vysledku e přitom tam taky zasuvka od centralu je.
17.18, 21. 11. 2009, odpovědětjo je to na sedana r.98 asi by to šlo řešt nějakým univerzálem ale radji se ptám když tam příprava je :)
19.42, 21. 11. 2009, odpovědětJá mám teda SW tam je v dolním části cívka která za to elektomagneticky tahá.Taky mě to jenom cvakalo když jsem ji koupil a bylo špatný relátko.
17.24, 22. 11. 2009, odpověděta máš tam vidět nějaký motorek nebo něco případně kde je to relátko? mám tam jen táhlo ale to ruční od řidiče nebo je to spojený dohromady?
18.55, 22. 11. 2009, odpovědětNevím jestli je to u sedanu stejný ale když sundám ten vrchní krycí plast tak je to všechno vidět.A relátko bylo napravo pod čalouněním na boku jak trubka do nádrže.Kupoval jsem ho u fiatu.Je červený 12V 30A
19.02, 22. 11. 2009, odpovědět