Ahojte, Heh už týždem mám zas problém...Jednotka a dvojka kvalty mi blikaju ale idú...ale trojka štvorka mi nejde vobec. ked idem radiť tak chvílu trvá kým mi dá aspoň ten piaty kvalt...Nedávno som menil spojkovú lamelu lebo bola K.o. možno to tu už bolo riešené, ale nemám čas to hladať:(...a celkovo radí strašne hlasno a až privelmi pomaly...pozrel som konektory a tie sa zdajú byť oka...vo vani mám dosť oleja, aj ked mi tam dali nejaku inú sracku asi(moze to byť aj tym??)..fakt neviem v čom môže byť problém..nevedeli by ste niekto poradit?? mam 2.0 selespeed 1999...vopred dakujem za kazdu radu :-)
3.35, 22. 11. 2009, odpovědět1- správný olej - Dextron 3 2- správný množství oleje - tuším, že 6deci. 3- nabitá baterka 4- seřízený selespeed - diagnostika.
11.30, 22. 11. 2009, odpovědětpo kazdej vymene oleja a pracou z robotom treba prekalibrovat selespeeda!to jest odvzdusnenie nastavenie -odtrh spojky a myslim ze to nastavi aj odozvu medzi preradenim rychlosti atd.to vsetko spravi program examiner trva to asi pol hodky zhruba!problem je ak mas neaku chybu ktora sa neda vymazat tak ta nepusti na toto kalibrovanie!asi tolko
20.23, 22. 11. 2009, odpovědětNastaví to i alfadiag.
18.59, 23. 11. 2009, odpovědět