Čus. Tak jsem se spojil s pánem co je nabízí na Aukru a když jsem po něm chtěl jenom horní,tak mi napsal že je musí nejdříve sundat z vozu. Tak tomu dost dobře nerozumím. Každopádně jetý fakt nechci a TRW (co se daj normál koupit jestli to vůbec jsou TRW) hov.. vydržej a nejlevnější teda nejsou. Tak poraďte kde koupit ? Předem díky za odpověď.
7.45, 26. 11. 2009, odpovědětNerozumíš tomu proto, neboť v tom máte s paní Strkáčovou nějaký zmatek. Ona mi poslala email, že shání horní ramena (Leninek03@seznam.cz). Já jen odepsal na email ve kterém sice píše něco o AUKRU, ale vzhledem k tomu, že mám inzerát na SBazaru, tak jsem se domníval, že jde jen o záměnu inzertních serverů. Odepsal jsem, že ramena mám na nápravě a když budou v pořádku, nevyběhané, tak je prodám! Co na tom není jasný FAKT nechápu... Pro příště stačí jen méně zmatků mezi klávesnicí a židlí... :-D
10.00, 26. 11. 2009, odpovědětwww.autofra.sk ja objednavam cez tychto panov mozem odporucit
19.38, 26. 11. 2009, odpovědětheno: díky. Martin258: ano, šlo o záměnu pane dokonalý. Každopádně nemusíš bejt hned tak drsnej, se mi z toho rozklepaly ruce na židli před klávesnicí a s tou vtipnou kaší to už tolik nepřeháněj neomylko.
20.53, 26. 11. 2009, odpovědětBU BU BU ... :-) snad se tolik nestalo, ne? Ty sis začal?!! A proč nechceš ty sundaný? Třeba jsou zánovní a Němci v servisu neorigo moc nepoužívají. Budou tam origo...
21.12, 26. 11. 2009, odpovědětNora tel. 775587766 objednávám u něj vše a bez problémů za výborné ceny
22.13, 26. 11. 2009, odpovědětDovážím autodíly z Polska Poptávky na mail okautodily@seznam.cz
19.15, 27. 11. 2009, odpovědětMartin 258: 1.jsem si s ničím nezačal 2.myslím,že nejsem jedinej na světě kdo si spletl e-mailovou adresu 3.seru na to,akorát nemám rád chytrolíny přes monitor 4.sekera zakopána a teď za 5.-na origo ramena seru,protože mi vydrželi asi tak 4tis. km a dávat každej třetí měsíc tři tisíce za TRW (jestli to jsou vůbec TRW) mě fakt neba,tak chci zkusit ty Polský. Třeba vydržej to samí za poloviční cenu. Za pokus to stojí.
11.44, 28. 11. 2009, odpovědětZdar BUBUBU, už máě ty horní ramena. Ty moje origo co jsem sundal jsou jak nový! Chceš je? Cenu znáš... ;-)
3.28, 1. 12. 2009, odpovědět