Ahoj potřebuji pomoci, dnes se mi rozsvítila kontrolka vstrikovani a to jsem jen na par minut zastavail u Kaufu. Nastartoval jsem a mělo to takový divný chod no a svitila kontrolka vsrikovani, pred tim mi to nikdy nedelalo. Ted zase pro zmenu zhasla a pak nad 3000 ot/min se opet rozsvitila a zadlo se mi ze cim min benzínu tím je to horsi. Nevíte nekdo co s tím může být, jestli je to spatným benzínem nebo elektronika...?? Popr. nevite kde na Vysocine za diagnostikou. Děkuji.
15.18, 27. 11. 2009, odpovědětkamos budes musiet riesit vahu vzduchu odchadza papa
21.22, 27. 11. 2009, odpovědětTak nastestí to bylo benzínem, zkusil jsem natankovat u Shellky 100 oktan a bylo po problému, pro jistotu jsem ještě koupil ne zrovna levnou cistici srajdu palivove soustavy. Ale uz mám dost tech nekvalitnich sr*cek co prodavaj na benzinkach o jeden motor jsem uz takhle prisel nastesti v jinem aute:-) Nezalozime hnuti za kvalitnejsi benzin???;-)
19.02, 28. 11. 2009, odpovědětTaky bych byl za takove hnuti (mam GTA), protoze mne tady v CR ten nekvalitne benzin uz neskutecne irituje. Problemem by ale mohlo byt, ze vecsina tych "alfaru" tady ma kamna JTD (narozdil napr od Britanie, kde je tomu presnej opak, zijeme v rozvojovy krajine, kde chce kazdej najivne usetrit dizlem, namisto toho aby zvazil napr takovy LPG) cili by sme asi moc neuspeli :D Kdyz uz tak hnuti za kvalitnejsi pohonni hmoty :)
20.28, 28. 11. 2009, odpovědětČau chlapi.Mám taky V 6 a jezdím na Vervu 100 oktanů a nemám nejmenší problém.Řek bych,že je to asi teď nejkvalitnější benzín co je k mání.
20.38, 28. 11. 2009, odpovědětBLAHO3: vidíš, jak jseš chytrej blbe, víš prd a sereš se do toho!
14.01, 29. 11. 2009, odpovědět