Včera jsem si vyndával celu palubní desku už mě štvalo klapání na straně spolujezdce atd to e mi podařilo odstranit nicméně ted k problemu nasadil sem včera vše zpátky a skusil jestli vše funguje blinkry párkrát problikli a za budíkama rychlosti pod plastem u skla několikrát hlasitě svaklo pak už vše šlo jak má dnes jsem jel do práce a všiml se že si kousek pootočil volant takže jsem se nato dnes vrhl volant přesadil do roviny zamontoval a ted nastal problem přestali fungovat blinkry ani výstražná nefunguje a nesvítí přístrojová deska(svítí jen počet ujetých km, teplota která se dá čudlíkem měnit na ujete km). zkontroloval jsem pojistky a byla vypálená na vástražné tu jsem vyměnil ostatní jsou ok spodní i vrchní ale i přesto pořád nefungujou a nesvítí nevíte co stim? 1.8TS r.v.98
20.55, 30. 11. 2009, odpovědětedit - přístrojová deska nesvítí
20.56, 30. 11. 2009, odpovědětVčera jsem si vyndával celu palubní desku už mě štvalo klapání na straně spolujezdce atd to e mi podařilo odstranit nicméně ted k problemu nasadil sem včera vše zpátky a skusil jestli vše funguje blinkry párkrát problikli a za budíkama rychlosti pod plastem u skla několikrát hlasitě svaklo pak už vše šlo jak má dnes jsem jel do práce a všiml se že si kousek pootočil volant takže jsem se nato dnes vrhl volant přesadil do roviny zamontoval a ted nastal problem přestali fungovat blinkry ani výstražná nefunguje a nesvítí přístrojová deska(svítí jen počet ujetých km, teplota která se dá čudlíkem měnit na ujete km). zkontroloval jsem pojistky a byla vypálená na vástražné tu jsem vyměnil ostatní jsou ok spodní i vrchní ale i přesto pořád nefungujou a nesvítí nevíte co stim? 1.8TS r.v.98
21.29, 30. 11. 2009, odpověděttak včera zničeho nic začalo vše fungovat a dnes už zase nefungují blinkry jinak vše ok nevíte kudy prochází kabely od blinkrů a výstražného ? abych nemusel zase rozdělávat celou desku? :(
8.27, 2. 12. 2009, odpovědět