caute potrebujem poradit vypalila sami obrysova ziarovka na pravom prednom svetlmete a ani za toho pana neviem ako ju vymenit. prosim mate nejaky navod mozete poslat aj na mail tomas.ferenczi@gmail.com dakujeeem
17.52, 2. 12. 2009, odpověděteste doplnim mam alfa romeo 156 rocnik 98
17.54, 2. 12. 2009, odpovědětH7W.... sundat krytku tlumeného nebo dalkového světla(myslím ty kulaté krytky vzadu na světlech) a zašmátrat do vnitř světla pazourem,uchopit objimku jemně vytočit a vytáhnout ven toť vše:-).
17.58, 2. 12. 2009, odpovědětnuz tak musis tak ako ja----rozobrat cele svetlo ale ja som to nerobil len koly ziarovke ale prerabke svetiel,ale inak sa k nej nedostanes
19.35, 2. 12. 2009, odpovědětnuz tak musis tak ako ja----dal jsem to do servisu at se stím jebe někdo jinej.Akdyž se ptá co za práci tak se většinou zasmějí mávnou rukou a řeknou nic:-)))
19.42, 2. 12. 2009, odpovědětNo chlapáci, pokud to jsou obrysová světla (parkovačky) tak to jsou H6W a hořej mě na alfičce jak papír, co půlrok to výměna a nemůžu přijít na to proč. Jinak k demontáži, odděláš krytku od paraboly vnitřní a u vnějšího-spodního kraje je černá plastová pacička a tu vysuneš ven a koukne na tebe špičatá svině označení H6W. Omlouvám se za výraz svině, ale ty halogeny jsou tak drahý, že mě je z toho až zle :-(...kocoure666 H7mičky jsou dálkové!!!
21.02, 2. 12. 2009, odpovědět