Zdarec, mam problem, ktery se projevuje tak, ze po zapnuti zapalovani aniz bych nastartoval motor se sepne palivove cerpadlo - coz je normalni, ovsem melo by se tak po 2-3sec vypnout pokud motor nebezi, ovsem u me cerpa stale, pokud necham zapnute zapalovani pres noc tak me bude celou noc honit cerpadlo benzin z nadrze pres podlak regulator zpet do nadrze? Neporadi me nekdo, kde hledat problem? Podotykam ze jinak auto jezdi uplne v pohode, zadny cukani apod veci, ale proste pokud motor nebezi a zapalovani je zapnute, tak cerpadlo v nadrzi tlaci benal. Motor V6, diky za kazdy tip.
23.21, 2. 12. 2009, odpovědětdosť sa to podoba na zaseknuté alebo nefunkčné rele ktoré ovláda spúšťanie čerpadla treba pozreť schemu kde je to rele a premerať ho :) držím palec
0.33, 3. 12. 2009, odpovědětAno presne toto me napadlo, rele jsem zrejme nasel kde je, vecer ho zkusim proverit. Prosel jsem komplet schema palivovych cest a zapojeni a pokud neni problem v ridici jednotce tak to snad bude to relatko. Pokud by nekoho napadlo jeste neco jineho, co by toto mohlo zpusobovat, budu rad za kazde nakopnuti.
10.18, 3. 12. 2009, odpovědětČau, kdybys potřeboval čerpadlo tak tady mám na 2,5 v6 cena je 1000 kč.V případě potřeby tel 777159032
8.43, 3. 12. 2009, odpovědětTak vsechny relatka jsem prosel a postupne prehazoval a cerpadlo stale cerpa po zapnuti zapalovani, aniz by motor byl spusten:-( Zacinam propadat beznadeji, napada me nejaky tlakovy snimac nebo neco, do servisu kde bych mohl dat alficku to mam pres 100km a navic mam auto na spalkach a repasuji zadni a predni napravy.
17.50, 3. 12. 2009, odpovědět