Prosim o radu vcera se mi stalo po startu ze se mi auto asi tri vteriny vubec nechytalo motor bezel ale jen asi na tri valce a plyn vubec nereagoval po trech vterinach vsechno v pohode otacky 950 a pri jizde zadna zmena a na kazde krizovatce otacky ok ani nekolisaly delali mi v pondeli rozvody komplet oba remeny a vsechny kladky je pravdou ze od te doby mam otacky za studena 1100-1200 a pak tech 950 cim by to mohlo byt mam alfu 156 2.00Ts kratce
12.24, 22. 3. 2007, odpovědětMě to dělalo to samé, ale pořád na volnoběh se to vůbec nechytalo střílelo to do sání a někdy mi přišlo, že i pálejjen tři válce - vadná lambda sonda - dávala jednotce špatný informace a ty mi tam prala chudou směs...po výměně O.K.
13.28, 22. 3. 2007, odpověděttohle to kuckání po nastartování, znám taky, u jednoho auta 1.6 TS jsem měl zasviněný sání, i o lambdě jsem slyšel, na druhým autě 2.0 TS jsem po kuckání uslyšel klapnutí, a najednou v poho, to byl variátor, vačky mi zůstali viset v druhý poloze, než se to utrhlo.
13.55, 22. 3. 2007, odpovědět