Zdar, mam 156ku a prodam to co mi přebývá, koupil jsem kus výfuku - mezi koncovym a středovym tlumičem, je uplně nový, na 2,0 TS 114kw, nakonec byla u mě chyba někde jinde. Koupil jsem ho za 920kč, prodám ho za 500kč. Pak tu mam brzdič ze zadního kola, ale teče, chtěl by opravit, necham ho za 200kč, a pokud by byla dobrá cenová nabídka, mám tu ALU 16" Zender, loukotě, nepoškrábané, gumy jsou na minimu, ale mam tu připravené Dunlopy 205/55 se 6ti mm vzorku. Cena za komplet je 8000kč. Jsou to Zendery s logem a na plastových středových pokličkách je znak AR. Více info a foto mailem. Ty kola jenom vážně, potrřebuju dát motor do kupy a nemam love, jinak bych si je nechal. Proto ta cena, za nižší neprodám. ještě bych tu našel přední světla originály, bohužel levé má utržený spodní držák a do pravého zatekla někudy voda a trošku vevnitř vyrezly paraboly. Pak můžu ještě nabídnout díly z bloku 2,0 TS 144kw (blok, jedna vložka válce otlučená, 3 válce, 3 ojnice, více mailem). Nebo na tel 776 330 688.
21.01, 3. 12. 2009, odpovědět