Čau chlapi, když zapnu klíček do polohy MAR, tak mi svítí parkovačky a celá palubovka, jenže ta mi bliká jako na diskotéce, ale ještě větší problém je s tím, že se mi zapíná vnitřní okruh a někdy klima. Nevíte čím by to mohlo být? Nějaká španá kostra někde?
10.00, 8. 12. 2009, odpověděthmmmm no pekne tak dalsi novy problem na alfe mam sa asi na co tesit....ale bohuzial neporadim ale skus vybrat budiky ci mas dobre nasadene zasuvky-pod kazdym velkym budikom a ci niesu zaoxidovane napr. tak vela stastia
21.08, 8. 12. 2009, odpovědětProhlédni kostry nějakou máš špatnou, nejspíš mezi motorem a kastlí.
6.49, 9. 12. 2009, odpovědětTak změna, už to jen svítí-nebliká, svítí to úplně stejně jako kdybych měl zapnutý parkovačky, jen o trochu slaběji. A praskla mi dioda na vnitřním okruhu, opravoval jste ji už někdo? Je to tejden co jsem měnil žárovky na palubovce :-( a teď zase tohle.
12.01, 9. 12. 2009, odpovědětpodobny problem som mal, ked bol chyteny alternator a v niektorych miestach sa zodrate vinutie dotykalo kostry. po vymene alternatora uplny klud
15.52, 12. 12. 2009, odpovědět