Zdravim mám alfu romeo 156 SW 1,9 JTD. Už od té doby co jsem jí koupil s ní mám problém že mi svítí kontrolka motoru a počítač mi píše Go to dealer, měl jsem to už v různých servisech vždy se jim tuto chybu podařilo odstranit jen na chvíli ale vždy se znovu oběvila. A teď se mi ještě ke všemu dvakrát stalo, že jsem auto vůbec nenastartoval, nevim jestli to s tim souvisí, protože autum nerozumim. Ale doufám že tady by mi někdo mohl poradit.?? Prosím už jsem z toho auta zoufalý a nevim co s tim zatím opravy platí bazar kde jsem auto koupil, ale až nebude tak se asi pěkně prohnu, tak bych to chtěl vyřešit co nejdříve než se začnou na něco vymlouvat.
0.24, 14. 12. 2009, odpovědětNa Diagnostiku s tím a je to BuĎ Váha vzduchu nebo EGR ventil. Ale víc řekne diagnostika, ať to napíchnou
7.29, 14. 12. 2009, odpovědětTo už dělali a řekli mi že váha vzduchu je tam vyměněná a nějaký ventil už také měnili. Myslim že jim to hlásilo nějaké dvě chyby nějaký tlak v turbu a zkrat na kostru.
12.04, 14. 12. 2009, odpovědětTak když to napíchli tak jim to hlásilo dvě chyby a to: Řídící jednotka motoru interní chyba a to druhé regulace tlaku přeplňování zkrat na kostru.
17.12, 14. 12. 2009, odpovědětMěl jsem stejný problém a příčina byla zapečený karbon v EGR ventilu, naštěstí se ho podařilo vyčistit a zatím je to OK.
18.17, 16. 1. 2010, odpovědět