Zdravím,přichází zima a Alfa mi začíná přidělávat starosti.Vydává od podvozku děsivé zvuky,Termostat je mimo,počítač hlásí chybu systému a do toho mám našlehanou pěnu na víčku oleje.Přitom se mi voda neztácí....Příští rok bude krušnej z hlediska oprav....:-( Ale teď to nejdůležitější....nikde jsem neviděl malý silentblok,který je na zadní nápravě resp. na náboji kola.Nevím jak to popsat.Jak je příčné rameno (samostatné,né ty dvě rovnoběžné podélné).Děkuji za rady
21.59, 18. 12. 2009, odpovědětMyslíš ten zalisovanej tak to Má naprodej Mates kupoval jsem ho od něj asi před 2 měsícema jinak jinde jsem ho taky nemohl najít.
22.14, 18. 12. 2009, odpovědětSilentblok do zadni napravy k podelnemu ramenu mam za 110kc novy.pokud se ti neztraci voda tak to muze byt kratkymi vzdalenostmi to vicko bile.
22.18, 18. 12. 2009, odpovědětjj voda se neztrácí....krátké vzdálenosti jezdím,ale auto nechávám vždy zahřát na 60stupnů,poté vyjíždím.V létě se pěna netvořila až teď začátkem zimy.O ten silentblok mám zájem.Zavolám
15.40, 19. 12. 2009, odpovědět