zdravim, mam problem: jezdim v zimnim kabate, capce a rukavicich. a duvodem je to, ze mi auto dneska definitivne odmitlo pustit vetrani - funguje ovladani smeru vetrani, ale vetrak jako takovy vubec. udelalo mi to uz parkrat i v minulosti, ale vzdy jen na kratkou chvili, nez se opet samo znicehonic rozbehlo. dneska ale fungovalo pul dne a pak vubec. netusite, kde je elektronika, ktera to ridi, pripadne jestli se ten balast da nejak vyskubat a napojit ovladani napevno (protoze uprimne absence jakekoliv logiky u elektroniky i elektriky italkych aut je jedine, co mi na me alfince vadi (ale vadi mi to jo hodne a jet dneska kolem baumaxu, taxi snad koupim krompac a zapichnu do kapoty!) :-( ). diky za kazdou podnetnou radu.
22.30, 19. 12. 2009, odpovědětmyslím že bude v prdeli ta krabicka vedle ventilátoru u nohou spolujezdce ta s tím hlinikovým žebrováním
23.06, 19. 12. 2009, odpovědětnemáš za co mě se to také stalo.... copak v lete v poho ale když mrzne tak je to na hov........
0.54, 20. 12. 2009, odpovědětfra.iesus:Když ti to už udělalo v minulosti,tak proč si to už dávno nepořešil a necháváš to na zimu? To se zase alfička dostala do špatných rukou.
15.34, 20. 12. 2009, odpovědětnic proti, ale pokud povazujes alfy za auta, ktera by meli vlastnit pouze automechanici a lide technicky vzdelani v tomto oboru, pak pekne dekuju a asi by to pak o techto strojich i neco vypovidalo (a nebylo by to nic pekneho). V opacnem pripade mi povez, kdyz jsi tak chytry, jak mam poznat rozdil mezi vlastnosti a poruchou, kdyz rozdil zadny neni - vetrani mam pustene na "auto" a nastavim-li teplotu treba na 22, pak se vetrani nepusti, dokud se motor nezahreje - vlastnost. v prubehu jizdy se zrychluje a zpomaluje a nekdy i temer vypina - vlastnost. pokud zmenim rychlost na "pevnou", pak se vetrani treba na vterinu vypne a paxe zapne na nove rychlosti - vlastnost. pokud neco prenastavuju (treba smer proudu vzduchu), deje se tak s malym zpozdenim - vlastnost. Tak proc bych nemohl povazovat za stejnou vlastnost i to, ze kdyz mam vetrani pustene treba na "3", taxe jednou za pul roku vypne a o nekolik malo vterin pozdeji opet zapne? Copak jsem videl zdrojaky ridiciho programu a poznam, co je a co neni normalni chovani? za poruchu jsem to zacal povazovat az v momente, kdyz neslo pustit vubec, nebot pak uz to skutecne na vlastnost nevypadalo. a jakmile jsem zjistil poruchu, tak to ihned resim. co se ti tedy nezda na mych rukou? ze v nich nedrzim kristalovou kouli a nepredpovidam? ty snad ano?
16.02, 20. 12. 2009, odpovědět