Ahoj všichni chci se zeptat.V létě jsem měnil zadní příčná ramena jen ty delší.Geometrii jsem nedělal.Ted v zimě především na sněhu nebo břečce mi zadní naprava ustřeluje na obě strany.skoro se to nedá udržet na silnici.vše ostatní mam OK.(zadní napravu)Může to být pravě špatnou sbíhavostí?Loni v zimě mi to vůbec nědělalo.Gumy mam zimní nové.Díky za radu JARDA.
13.58, 20. 12. 2009, odpovědětak si nic nerobil s excentrami a predtym to bolo ok a nemas vybite kosti na stabilizatore, potom to vidim asi uz len na tlmice
14.09, 20. 12. 2009, odpovědětAhoj Já sem měnil taky i na přední i na zadní,samozřejmě že musíš udělat geometrii na obě nápravy dělal sem to lejzrově a spokojenost super sedí doporučuji..
14.09, 20. 12. 2009, odpovědětPři vyměně jsem si dával pozor abych právě s excentrami nepohnul.No zkusím zajet na geošku a uvídím.Díky za radu.JARDA
14.19, 20. 12. 2009, odpovědětneviem, preco by mal robit geometriu. pokial iba vymenil ramena, tym sa predsa ziadne nastavenie nemeni. ale jarda nepise, ci mu to uz robilo aj pred vymenou.
18.22, 20. 12. 2009, odpovědětLoni v zimě mi to nedělalo ,tlumiče,stabil. vše mam OK.Taky se přikláním k té sbíhavosti možna jsem nevědomky s těmi excentry hýbl.
18.34, 20. 12. 2009, odpověděta co takova vyrobni chyba? tolerasnce? to ti nic nerika? na geometrii mel jet po vymene uplne automaticky,tj zakladni vec.. kdo vi jak tam mel dlouho ty puvodni ramena, kolikrat to dostalo ranu o obrubak nebo projek nejaky vymol ... boze boze .. tady jsou technici :-DD
18.52, 20. 12. 2009, odpovědětHolt každy nemuže být borec jak ty.Ja na auto dbam jezdím opatrně a ne jak prase.tak vím že jsem do ničeho nevjel.no vidim ochota poradit je problém???
19.05, 20. 12. 2009, odpovědětvyrobne tolerancie urcite nie su take, aby ti rozhodili rozchody. keby presiel jamu, tak by to napisal. ale som zvedavy, v com to bolo, ked to zisti.
21.22, 20. 12. 2009, odpovědětochota? proboha, proc se branis jit na geometrii? pokud se o auto staras, vis , samozrejme, ze se na geometrii ma chodit kazdy rok? proc jsi vubec menil ty zadniZadni ramena, kdyz do niceho nevjizdis? proc jsi nemenil zadniPredni?
8.59, 21. 12. 2009, odpovědětty o auto dbas, ale geometrii mu neudelas? :-)
9.03, 21. 12. 2009, odpovědětzdarec, mam stejny problemek jako Jarda, vymenil sem zadni ramena (jenom ty delsi )a tez mi to haze do stran jenom na brecce a snehu, gumy mam taky novy asi 3 tydny. Myslite ze to vyresi ta geometrie?
0.13, 21. 12. 2009, odpovědětproc nezainvestujes tech 500Kc na kontrolu geometrie? Pak pridas dalsich 500Kc na jeji nastaveni. To je tak strasne moc? To ti nevadi, ze ti to zere pneu? Hosi hosi, pro korunu koleno vrtat a pak zalozite jinej thread o tom, ze se vamsjizdi pneumatiky a jak to je vsechno drahy a jaka ta alfa je jebka atd ... Alfa ma smulu, ze ma za majitele takovy tragedy :-D
9.06, 21. 12. 2009, odpovědětja sem nerekl, ze na geometrii nechci.Ted sem z ni prijel a problem vyresen!!Jenom sem chtel vedet jestli uz to nahodou nekdo neresil. Jinak traged si tu asi ty, kdyz je tu nejaky problem a ty sem napises takouvouhle hovadinu, mam uz 4. alfu a nikdy bych o ni nerekl ze je to jebka nebo neco podobnyho!!!A co se tyce ceny nahradnich dilu, tak pokud umis hledat na netu, tak sezenes kvalitni dily za rozumnou cenu!!! Priste radsi nejdriv mysli a potom pis!!!
9.49, 21. 12. 2009, odpovědětJo jinak geometrie me stala 270 celkem!!!!!
9.50, 21. 12. 2009, odpovědět