zdravim chcem sa spýtať je rozdiel ked kupim na auto novu lambdu ,,všetko nadiktujem predajcovi všetky info o aute a ja kupil magnetti mareli a mal som tam bosch hm??
18.37, 22. 12. 2009, odpovědětlambdy vyraba X roznych firiem, su vzajomne zamenne, staci len, aby pracovali v priblizne rovnakom rozsahu. mareli aj bosch su prvovyrobcovia pre alfy, fiaty a vsetky mozne znacky, takze nemal by byt ziadny problem
19.03, 22. 12. 2009, odpovědětpeter pretože mam problem kupil som čisto novu od marelli ale ide to strašne síce nesvieti kontrolka chyby motora ale ide strašne to auto
22.10, 23. 12. 2009, odpověděta mozes ten problem popisat presnejsie ? teda ako si vlastne prisiel na to, ze mas zlu sondu ?
14.39, 24. 12. 2009, odpovědětzistil som to tak ze ked som sa vracal z dovolenky nesla mi nastartovat alfa mal som tusenie ze je to lambda nakolko auto uz predtym tak trosku sekalo,,teda som ju odpojil a alfa nastartovala ale stym ze mi svietila kontrolka chyby motora...ale auto islo super bez trhancov a dokonca sa mi zdalo ze je mensia spotreba.
13.11, 29. 12. 2009, odpovědětno neviem, nejak sa mi to nezda, zeby nova nesla, ak je to spravny typ. potom bud este skusit inu alebo navstivit kamarata s diagnostikou a v krajnom pripade servis :)
14.04, 29. 12. 2009, odpovědětpeter: dik za rady aj ja ma diagnosticku jednotku elm len nemam dobry soft nato a ked tam pripojim tu novu nepise ziadny chyby len ide auto strasne zlee
8.15, 31. 12. 2009, odpovědětna ELM mas na nete softov az az. ja napriklad som ho ale vobec nerozchodil, stale mi vyhadzuje Bus Error. ehm, a akyze to mas motor ?
21.48, 31. 12. 2009, odpovědětmne ELM funfuje bez najmenších problemov a ked som to kupoval hned som to odskušal či to šlape... len čo používam soft scanmaster 1.7 sa mi zda len taky obycajny a neobsahuje žiadne lepšie diagnostické vlastnosti..mám motor 2,0 t.s. takže neviem ako je možne že ti to nejde r.v.01,,,ELM mi fungoval aj na autách ako seat ibiza r.03 ,,ford focus r.v.2000,,,a ine
12.35, 2. 1. 2010, odpovědět