Ciao Alfinisti mám problem cez zimu mi nejak ide moc bieleho dymu z vyfuku ... voda sa mi netrati Vaha jenova nove sviecky , kable , aj lambda neviem cim to moze bejt alebo je to normalni ?? Jo a dela to jen kdyz stojim kdyz jedu tam to je v pohode a nic nevydno. Je to lafa 156 2.0 TS 114 KW rv 98 .... dik za kazdou radu
13.04, 23. 12. 2009, odpovědětPozri si po ranajsom nastartovani benzibnove auta. Ktore nedymi? po zahriati uz len decentne, pokial sa kompletne neprehreje vyfukove potrubie. Ak by si mal prdnutu hlavu, alebo tesnenie, bolo by to aj citit...
13.07, 23. 12. 2009, odpovědětTak ja jsem si to vsimnul a plus mam sportovy vyfuk a ten kym zohreje to trva :-D Ale diki za radu mam rad svoji Alfu tak chci vedet co nejvic :-)
13.17, 23. 12. 2009, odpovědětmas moc vysrazweny vody ve vyfuku z velky casti samotnou funkci katalyzatoru, kde produktem, je mimo jine, voda. pokud se cajdas pres mesto, tak ti koncove casti vyfuku chladnou a voda se srazi v komorach tlumice. mimochodem, tj prave hlavni cinnost tlumice, ochlazovat vzduch - tim nedochazi ke zvukovemu projevu motoru a utlumi ho :-)
13.20, 23. 12. 2009, odpovědět