Zdravím všechny! Mám 156 1,8 TS.(2000 r.v.) Začal mě zlobit ukazatel paliva, kde při natankování paliva se mě ručička už nepohne a stále mě svítí rezerva. Je to dost nepříjemné. Neví někdo, kde je problém? Seklý plovák? Vadný budík? (jinak tedy, když se Alfy pořádně neservisují, tak se z nich stávají "pojízdné vraky")
22.20, 24. 12. 2009, odpovědětodpovedal si si sam, aj jedno aj druhe je mozne :) samozrejme aj to tretie
23.59, 24. 12. 2009, odpověděttohle se i taky stalo...ale než koupíš jiný budíky, tak oddělej zadní sedadlo a proměř si tam kabeláž...já jsem měl špatnou kostru na tom plovákovým monumentu...takže prkotina
12.19, 26. 12. 2009, odpovědětTaky mám to samé auto a stejny problém. Dnes zajedu do servisu at to skusi poladit přece nebudu mněřit palivo klackem jak na V3S. Naposled mne dotahli na lane.
6.46, 19. 3. 2010, odpovědětTak čo ako dopadol servis?AJ si nieco zistil? Ja osobne si myslim,ze to s budikom nema nic spolocne... Skor plavak v nádrži sa zaniesol a robi paniku,vytiahni cerpadlo a skus ho rozhybat.... :))Verim v prospech,ja idem zajtra nato,pretoze ma trapi to isteeeeeeeeee
9.53, 21. 3. 2010, odpovědětV servisu na mne nemneli čas tak sem to vykuchal doma. Celi sem to vytahl z nadrze ale na nic sem neprisel.Plovak chodi jak po masle. Problem bude asi v tom tištaku na tom mechanyzmu. Celi to prej stoji 10 000. ale pořad mne to vrta hlavou ze to jednou de a nejde a dokonce to ukazovalo pul nadrze kdiz mne dosel benzin. Rafika chodila uplne normalne. Snad dokaze nekdo poradit?
12.23, 21. 3. 2010, odpovědětČus lidi taky mi nefakal palivoměr vyndal sem plovák a vodnim smirkem (1000) sem očistil (do bronzové barvy) ty pulměsíce pokterých jezdí ty vydličky i je a trochu je přihnul a už to funguje možná se to bude někomu hodit.
15.14, 21. 3. 2010, odpovědětVymnenil sem ten tišták z plovakem(na vrakecu 500kč)rafička se opjet vubec nepohybovala, tak sem to znovu povytáhl a pohnul stim plovakem následne namontoval. Rafička ukazuje neco pres pul nadrze ale najel sem asi 40km a ta rafika ukazuje porad stejne.Neni v te nadrzi naky presny prostor a pokud se stim treba nepatrne pootoči pri montazi tak to nekde drhne.Dal sem to presne jak to bilo a proč to ukazovalo prazdnou nadrz a pak pul kdyz sem stim pohl? Nemate stim nekdo vlastni zkušenost? Dík.
11.15, 5. 4. 2010, odpovědětcauvec mam ten stejny problem..po demontazi palivoveho cerpadlo jsem zjistil ulomene packy trimru ktery je soucasti plovaku takze problem s porad svitici kontrolkou rezervy bych vyresil jeho vymenou ale da se to vubec sehnat?mate nekdo nejaky typ?dikec
13.25, 8. 2. 2011, odpovědětjá mám jen problém, že když mám míň než čtvrtku nádrže, tak mi někdy ručička na budíku vyskočí až na celou nádrž, no potom postupem času padá, potom po jízdě vypnu motor a zase nastartuju, když někam jedu, no tak mi to udělá zase, ale jakmile je tam zase o něco míň než čtvrtka, tak mi to nedělá, takže jsem taky zvědavý co by to mohlo být
13.41, 8. 2. 2011, odpovědětAhoj mám ten samý problém, 156 sw 2.4.jtd budík na palivo je ko, vyměnil jsem čerpadlo zkusil jiné budíky a stále nic. Už mě to nebaví koukat jak na mě svítí hladové oko
21.53, 23. 1. 2018, odpovědět