zdravim.kdyz mam auto nastartovany tak na volnobeh de uplne hrozne..kolisaj strasne otacky:(cim to muze bejt??
10.42, 4. 1. 2010, odpovědětPodle mých zkušeností to může taky být jenom mizerným benzínem
11.17, 4. 1. 2010, odpovědětIba ti kolisu otacky alebo ti aj nepravidelne ide motor (na 5valcov - citil by si aj mierne vibracie) ? Asi by som zacal vycistenim skrtiacej klapky, potom skusil zajst diagnostiku a skontroloval ake hodnoty davaju vaha vzduchu a lambda sonda. Pokial by ti vynechaval a nepravidelne isiel motor, tak isto by to mohla byt chytena cievka resp sviecka, pripadne vstrekovac. Je tam toho dost, napis co presne ti to robi, ci len kolise alebo aj vynechava a potom ked tak skus zajst na diagnostiku.
13.48, 4. 1. 2010, odpovědětZkus prvně vyčistit tu škrtící klapku, mám stejnej motor a taky mě to dělalo...už jsem ji čistil dvakrát a pokaždé to pomohlo. Stačí oddělat plastové sání ze škrtící klapky, odehnout ji prstem a vystříkat WDčkem a vytřít hadříkem.
11.26, 5. 1. 2010, odpovědětAhoj, přesně jak popisuje Přema. Mně to taky pomohlo.
11.37, 5. 1. 2010, odpovědětHovno, to jsou kecy! Já to mám taky a jak je hadice nad baterkou, tak v tom žrebování je prasklá a tahá to falešnej vzduch. Koukni na to!
21.02, 6. 1. 2010, odpovědětHOVNO SA NEŘÍKÁ
21.05, 6. 1. 2010, odpovědět