Ahoj, vím, že zkušenosti tu máte, tak mi prosím poraďte, jaké letní pneu na Alfu 156 V6. Jde o rozměr 215/45 R17, rychl. index W a výše, nosnost asi 91, že? Mám v hledáčku: GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC GOODYEAR EXCELLENCE DUNLOP SP SPORT MAXX DUNLOP SP SPORT MAXX TT Continental ContiSportContact 3 Continental ContiSportContact 2 MICHELIN PILOT EXALTO PE2 Pirelli PZERO NERO BFGoodrich G-FORCE PROFILER. Jde mi hlavně o perfektní grip na suchu a super trakci. Mokro mě až tak nezajímá, to moc nejezdím a taky až takový rozdíl mezi různými pneu nebude. Kilometrový výkon taky nehraje roli, hlučnost rozumnou, ale obětuju to klidně gripu, komfort to stejné. Nechci runflaty a byla by fajn ochrana ráfku (našel jsem to jen u Continentalů). Osobně preferuji Michelin nebo Dunlop (nevím rozdíl mezi Sport MAXX a Sport MAXX TT), ale slyšel jsem dost chválu na Pirellky, GoodYeary a prý i SportContact 3 jsou hodně dobré. V pneuservisu mi kdysi radili BFGoodrich, ale moc jsem o nic nenašel a už vůbec ne tento rozměr atd. Díky za tipy, rady a zkušenosti.
17.20, 5. 1. 2010, odpovědětKormorán(protektor)
17.28, 5. 1. 2010, odpovědětPokud bys měl zájem, mám na prodej 215/45 r17 Continental SportContact2 ve vynikajícím stavu. Jeté jenom v létě, gemometrie dvakrát do roka, žádné gumování, doplňované plynem. Dealní foto dezénu bych poslal.
17.49, 5. 1. 2010, odpovědětA kolik bys za ně ev. chtěl? Kolik maj výšku vzorku?
22.22, 5. 1. 2010, odpovědětConti Sport Contact 3 nebo PZERO NERO...
17.54, 5. 1. 2010, odpovědětVybíral bych z toho nejlepšího na trhu a to buď:BRIDGESTONE POTENZA RE 050---PZERO NERO a kdybych se jo rozšoupl tak P-ZERO
14.19, 6. 1. 2010, odpovědětP-ZERO je guma už vyloženě určená na race jízdu,řekl bych taková přechodovka k semislicku.
22.50, 6. 1. 2010, odpovědětTak jsem se díval a ty P-ZERA v tom tvým rozměru se nedělají :-( Já bych asi šel do zero-nero,s těma jsem byl spokojenej a z vlastní zkušenosti drží líp,než třeba zera-rossa.Cenově ty nera stojí tuším 2.600 kč za gumu,což si myslím,že za to co nabízí je slušná cena.
9.52, 7. 1. 2010, odpovědětMám na GTA P-ZERO-NERO...super gumy,drží,nehučí...Doporučuju...Rozměr 225/45R17
13.51, 7. 1. 2010, odpovědět