Čauves lidičky, mám jeden problém s displayem nad středovým panelem, mám tu novější verzi alfi o trochu. Když mám zaplý topení tak se mi rozpálý a roztečou se krystalky nevíte čím by to mohlo být popř. kde bych ho mohl koupit za rozumnou cenu? Neříkejte mi, že se to to roztéká každému... Jestli jo tak to tedy řešit nebudu, ale to se mi nezdá, takový chyby by si všimnul i slepej to by přece takhle nepustili do prodeje...
23.55, 6. 1. 2010, odpovědětMne to roby tiež ale iže sa to dá opraviť je to nejaka gumove tesnenie alebo čo ktoré keď sa zahreje tak zmekne a displej je nečitatelny. Ale to my povedal mechanik a opravuje to niekto v Opave za 500 kč. Ale zatial mi to nikto nepotvrdil.
10.58, 8. 1. 2010, odpovědětPokud to tak opravdu je a je problém jen v tom těsnění, nikoli v displeji a jeho krystalcích, které za tepla neukazují a oprava stojí jen 500Kč, tak by to bylo super, jelikož nový displej stojí 14000Kč :-(
16.40, 17. 1. 2010, odpovědětRozoberto ,podla mna sa ti tam dostava teply vzduch,eventuelne to zasilikonuj, alebo si vyrob nove tesnenie.
20.07, 8. 1. 2010, odpovědětcau, zaujala me vase debata........mluvite o stredovem panelu mezi budiky nebo palubnim pocitaci ??? Me totiz vynechava par radku na palubnim pocitaci a uz me to pekne stve, protoze neprectu skoro nic! :-(
21.05, 16. 1. 2010, odpovědětTaky bych se přidal, za studena je vše ok, ale v teplejším počasí nebo při zapnutém topení je dispej(nad středovým panelem) nečitelný.Nebo aspon nějaký návod, jak se do toho leze a co konkrétně vyměnit či nahradit zminovaným silikonem.Díky
16.37, 17. 1. 2010, odpovědětMal som to rozobrane a tesnenie som tam nenasiel aspon take ak som predpokladal, tak len druhy displej.Ja mam otazku pocul som ze to robia len 2002-2003, ale 2004 hore uz nie. Robi to niekomu nad 2004
18.04, 17. 1. 2010, odpovědětJe to možné, protože 2004 už má i novější displej, mám 2003 a displej mi indukeje třeba otevřené dveře jinak než na 2004.Ale je možné, že do 02-03 nepujde ten novější displej, to by musel říct někdo, kdo je montuje, ví jestli by fungoval korektně.
19.35, 17. 1. 2010, odpovědětja mam ´03 a dela me to stabilne. Nejenom, kdyz topim. -to Lukas 610: jaxi to rozebral? Muzes poradit, pls :-)
18.50, 18. 1. 2010, odpovědětDělá to i když netopíš, ale prostě to má vliv na teplotu, než se auto ohřeje tak to ukazuje dobře, v létě nejde vidět skoro nic.Podle všeho to nejde nijak vyřešit než koupí nového palubního PC což dělá cirka 14000:-(Je to prý nějaká výrobní vada...
20.03, 18. 1. 2010, odpovědětNo nevím, myslím si že nějaký to těsnění by to mohlo vyřešit pač s puštěnou klimou se to vrátí do normálu. Ale potřeboval bych poradit jak se dostat dovnitř pač to ani v nejmenším netuším
20.46, 18. 1. 2010, odpovědětKdyby to tak bylo, bylo by to ideální, protože mi v servisu řekli, že to řeší jen nový displej.No Lukas610 psal, že tam nic jako těsnění není, tak nevím, bohužel taky nevím, jak se do toho leze a nerad bych něco pokazil, jinak bych se v tom už taky vrtal, otázkou je, jestli to má nějaký smysl pokud tam nic na utěsnění není...
20.54, 18. 1. 2010, odpovědětNo pri skle su 2 ingusove sroby tie povolis a vytiahnes ho vonku a vo vnutry su uz potom normalne krizove sroby. Nemusis sa nicoho bat rozbit to nejde ale ked som to rozobral tak som docielil aspon to ze uz mi funguje aspon teplota vzduchu, ze mi nezmizne ako predtym. Neviem ci pomohol ten silikon ale pretrel som na spodu displeja tu gumu. Mozno skusim zohnat nejaky lepsi silikon a skusim. Nemam co stratit.
9.53, 19. 1. 2010, odpovědětta gumička převadi signal do displeje,to neni tesneni
19.35, 19. 1. 2010, odpovědětTed fakt nevím, má smysl to rozebírat a nějak oblepovat či těsnit?Nebo opravdu nezbude nic jiného než koupit nový :-(Je fakt, že není co ztratit, protože displej, co ukazuje 5 min než se interier zahřeje je stejně na nic.
21.20, 19. 1. 2010, odpovědětAle ako som napisal nieco som stym spravil lebo teplota mi fakci aj ked sa vo vnutri ohreje
5.37, 20. 1. 2010, odpovědětto Adam: nevim, jestli teda mluvime vsichni o tom samem nebo mam jinou zavadu. Ani v lete ani tedka v zime (navic parkuju venku) proste nefunguje. "Chybi" mi tam spodni radky. Jakoby spodni pulka nefungovala, coz asi s okolni teplotou nema nic spolecneho. Kazdopadne je displej v haji :-( a nejak se mi nedari sehnat funkcni,cau
18.11, 20. 1. 2010, odpovědětUrčitě mluvíme o tom samém, facelift nad středovým panelem, pod sklem.Já mou alfici koupil s touto vadou, ale bohužel jsem netušil že nový displej bude stát 14 litrů.Kupoval jsem jí když bylo ještě teplo, takže nebyly čitelné nějaké části slov prostě jakoby nějaké krystalky ukazovaly a jiné ne o to větší překvapení bylo, když jsem v zimním období usedal do auta a displej ukazoval jako nový než se ovšem interier zahřál.Je možné, že mě teprve odchází a ty už ho máš mrtvý uplně, zkusím ho ještě oblepit a nějak utěsnit, Lukasovi610 to aspon trošku pomohlo, ale moc na to nevsázím, že to tím pujde spravit.Ale určitě na to má vliv teplota aspon v mém případě.V servise mi řekli, že to řeší nový diplej, je to vada krystalků, prý nějaká výrobní, ty novější by to už dělat neměly, ale je to 2004 a výš ten displej ale zobrazuje události jinak, tak nevím, jestli konektor a hlavně kompatibilita s ŘJ pujde se starším modelem 02-03.To by musel říct někdo, kdo to montuje a ví...
21.25, 20. 1. 2010, odpovědětTo ADAM : Displej z faceliftovej verzie funguje aj v starsich 02-03. Velkostou su rovnake, aj ked su tam male rozdielnosti v tom ako zobrazuje udaje. Sam som to menil, mam 03 a displej som mal z buranej 04. Jediny problem je, ze tazko zhanaju taketo veci. CS
10.31, 22. 1. 2010, odpovědětNo je pravdou, že jsem neměl moc času to zkoumat, ale musím souhlasit s Mirdou, že jsem žádné dva šrouby pod sklem neviděl, připadá mi to jako zacvaklé do palubovky, tak nevím jak to rozebrat :-(
21.28, 23. 1. 2010, odpovědět