Caute alfaci mam mensi problem teraz siom kupil alfu 156jtd zatial spokojnost tiche to je vo vnutri že si na to nemožem pomaly zviknut len jedna vec vrzga alebo skôr puka nieco v palubovke ako je výduch na okno neviete ci sa to neda nejako dotiahnut alebo ako sa dava prec ten výduch nech to nepokazím vopred dakujem.
10.52, 8. 1. 2010, odpovědětno na to si zvyknes, casom ti zacnu vrzgat aj dvere a vsetky plasty okolo. bud to mozes vypodlozit penovymi pasikmi v mieste spoja / tam, kde sa palubka dotyka skla / alebo popodliepat asfaltovými plátmi ( Dynamatom ). niektorym ludom sa este povolovali nejake skrutky, co drzia palubovku, mozes pozriet aj tie spoje. vyduch je nacvaknuty a priskrutkovany dvoma imbusmi, dobre ich vidno, ked sa nan pozries cez okno zvonka. ak majitelovi predtym podfukoval, dost mozne, ze bude prilepeny silikonom.
15.55, 8. 1. 2010, odpovědětAhoj ja som podobný problem s prístrojovkou vyriešil jednoduchym spôsobom. Do miest odkial isiel vrzgavy zvuk som strekol trochu silikonoveho spreju a už skoro mesiac mam klud. Potom len pristrojovku a okno utreš handrou, olej zatečie do škár a možno raz za čas zopakuješ.
16.07, 8. 1. 2010, odpovědětdakujem za rady dneskaj to skusim rozobrat a este ked sa možem spítat kde sa dotahuje palubovka kde najdem tie srobiky dik.
9.45, 9. 1. 2010, odpovědět