Ahoj prave dnes som sa stal majitelom alfy156 2.4jtd a mam na Vas prosbu mam 4x el. okna ale ide mi iba jedno lave yadne poistkz pod pristrojovkou som pozrel su dobre co by ste mi poradily Vy? Vopred dik
22.12, 25. 3. 2007, odpovědětCo takhle spinac na u ridice na zamykani ostatnich oken?zkousel jsi v jakeho mas poloze?
22.17, 25. 3. 2007, odpovědětTak to uz pak nevim, vidim to ne elektricke schema a projiti celeho rozvodu, prubni jeste konektory mezi dverma a tam muzes zacit i smerenim ) hodne stesti, to ti nejde ani u spolujzdce?
0.59, 26. 3. 2007, odpovědětNeznam presne el.schema ovl. dveri...tam muze byt hoden veci, to chce promerit kam ti jde a nejde stava...
23.16, 26. 3. 2007, odpovědětzkuš vyndat ten panel ovládání u řidiče a přehodit konektor z toho vypínače co ti jde na jiný, jestli se hne jiný okno tak to je v ovládání. Jak všichni víme tak u 156 když necháš za deště pootevřený okýnko tak kape přímo na tenhle panel. Mně nešla jenom jedna stahovačka a bylo to komplet na ýmněnu. Ten motůrek byl tak zarezlej že to nešlo rozhýbat. Ale když sundáš tapec dáš ruku na ten motůrek a spustíš okno v něm jako by škubne tak poznáš že tam šťáva jde. Nebo lépe vytáhneš z toho motůrku konektor a dáš na konektor třeba žárovku tak to bude ještě lepší.
8.11, 27. 3. 2007, odpovědětDik moc to ma nenapadlo dnes sa do toho pustim.Len s tim tapacirom neviem ako ho mam dat dole je tam uchyteni dakymi skrutkami alebo len nacvaknuty ze staci ho len podpacit?
9.14, 27. 3. 2007, odpovědětNo tak som odmontoval tapacir a dostal som sa k motorceku odpojil som konektor cez ktory ide donho stava a zmeral som ten kebel ale nieje tam ziadne stava hmm to teraz aby som rozobral pol auta aby som videl kde ta guca kablov vedie....
19.45, 28. 3. 2007, odpovědětmusis odmontovať to ovladanie okien, pod ním máš 2 desiatky matky....... pod páčkou na otváranie dverí máš malý štuplík, ten vyber a pod ním je hviezdicový šrobik-odšrobovať......... ďalej daj dole kryt z reproduktora vo dverách a vymontuj reproduktor plus ďalšie šroby ktore tam uvidíš..... no a potom ti ten tapacir už pôjde dole, je chytený ešte umelými kolíkmi. začni ťahať spodok tapacíra k sebe, a ked sa ti uvolnia všetky koliky tak to iba nadvihneš a máš to dole ;-)
21.14, 27. 3. 2007, odpovědětNemate niekto napredaj spinace ovladania okien.
10.16, 28. 3. 2007, odpovědět