Ahoj, potřebuju poradit dnes za jízdy mi vyskočila rychlost, chvilku při sešlápnutí spojky bylo slyšet nejspíš ložisko, řadit šlo lehce, ale auto stálo. Po chvilce přestalo hučet pedál šel sešlápnout více z lehka řadím normálně z autem to nehne se sešlápnutou spojkou i bez ní. zuby slyšet nejsou. Prostě nezabírá spojka. Myslel jsem že když odejde spojka jde řadit přes zuby. Nevíte čím by to mohlo být? Díky
12.21, 17. 1. 2010, odpověděta) kouslo se ložisko (spojka stále rozepnutá, nezdá se mi) b) máš zařazen neutrál - nefunkční řazení (kulisa, lana, páky) c) praskla poloosa (či něco jiného od výstupní hřídele) d) objevil jsi kouzlo diferenciálu (stojíš jedním kolem na ledě :-) Vidím to na B
19.15, 17. 1. 2010, odpovědětAK je to JTD moze byt, že dvojhmota roztrhala lamelu - stalo sa mi , a malo to tie isté príznaky s výnimkou toho zvuku ložiska. Ak Ti idú rychlosti, a poloos stoji je tu velká pravdepodobnost.
21.18, 17. 1. 2010, odpovědětrychlosti mi jdou, chvilku jsem slyšel zuby při řazení . nejspiš vyndám převodovku a uvidím. Půjde ven i bez jámy?
0.04, 18. 1. 2010, odpovědětTo samé se stalo známému a byl to zaseklý spojkový váleček.Podívej se na něj,jestli je pořád vysunutej.
7.33, 18. 1. 2010, odpovědětA kde se na něj podívám, musí převodovka ven?
14.32, 18. 1. 2010, odpovědětJe buď na převodovce,nebo v převodovce,záleží jaký máš motor?
15.03, 18. 1. 2010, odpovědět